ACADEMICCOURSES

Executive kursus i USA, Lauderdalefortet

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Fort Lauderdale er en by i den amerikanske stat Florida, på Atlanterhavskysten 23 miles (37 km) nord for Miami. Fort Lauderdale er opkaldt efter en række forter bygget af USA under Anden Seminole krig. Otte institutioner for videregående uddannelse har hoved-eller satellit campusser i Ft Lauderdale.

Kurser i USA, Lauderdalefortet. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

General English

The Language Academy
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Der er et særligt program for undersøgelse for hvert niveau og vores grading system giver dig mulighed for at skifte til det næste niveau, når du er klar.

Læs mere

TOEFL - forberedelseskurser

The Language Academy
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

TOEFL er en standardiseret test, der vurderer sprogfærdigheder mennesker, hvis modersmål ikke er engelsk.

Læs mere

Executive English

The Language Academy
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

En omfattende kursus, der fokuserer på Business engelsk og amerikansk virksomhedskultur.

Læs mere