ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus i USA,

Fjernundervisning er et godt alternativ til mere traditionelle læringsmetoder. Den fjernundervisning kurser i USA kombinerer online diskussionsgrupper, kan ses foredrag, video, online kontortid, og simuleringer, der forbedrer faglig læring. Disse kurser udnytte de nyeste instruktions metoder med det nyeste i den teknologiske fremskridt og praktiske applikationer til at hjælpe enkeltpersoner at få de nødvendige færdigheder og viden i deres område af interesse.

Den fjernundervisning kurser i USA har en bred vifte af studie tilgængelige emner såsom sundhedspleje, finans, ledelse, design, business og iværksætteri, blandt flere andre. Der er mange muligheder i mange brancher til at tage fjernundervisning kurser i USA, og folk fra en række baggrunde I indtager at hjælpe opnå de færdigheder og viden til at fremme deres karriere.

Tager fjernundervisningskurser i USA kan give den fleksibilitet og praktisk erfaring er nødvendig for kompetenceudvikling. Hvis du er interesseret i at lære mere om mulighederne for fjernundervisning kurser i USA, derefter rulle ned og finde ud af, hvad der venter på dig!

181 Resultater i Kandidat, USA, Fjernundervisning Filter

Certified Digital Marketing Professional (CDMP) - Online kursus

your Digital Marketing Academy
Online Deltid 30 timer Åben tilmelding Canada Toronto USA New York San Francisco + 3 mere

Certified Digital Marketing Professional kursus introducerer dig til alle vigtige digitale marketing koncepter og bedste praksis: fra mobil og social media marketing til email marketing, PPC marketing (Google Ads) og SEO (Search Engine Optimization).

Facebook

your Digital Marketing Academy
Online Deltid 10 timer Åben tilmelding Canada Toronto USA New York San Francisco + 3 mere

Facebook blev grundlagt i 2004, og Instagram blev købt af Facebook i 2012. De er uden tvivl de to mest magtfulde Social Media platforme i dag fra et marketingperspektiv. Vil du vide, hvordan du opbygger en vellykket Facebook og Instagram annoncekampagne? Vores Facebook og Instagram crash kursus er designet til at lære dig at annoncere på disse to populære Social Media platforme. Efter at have taget kurset vil du kunne nå nogle af de 2,62 milliarder brugere, der aktivt engagerer sig i indhold som din.

Exchange

ThatFXTrader
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA New York

Udvekslingen vil give dig løbende information via flere daglige tekniske og grundlæggende markedsopdateringer fra NY og London FX-sessioner, der er designet til at tilføje dimension og bredde til din handel.

1-1 Live Interactive Sessions (10-ugers Program)

ThatFXTrader
Online Fuldtid Deltid 10 uger Åben tilmelding USA New York + 1 mere

Vores top af linjen, ultimative personlige 1-1 virtuelle træningssessioner designet til at lære dig alt hvad du behøver at vide for at mestre FX-handel på vej til at blive en højtydende erhvervsdrivende. Kurset giver mulighed for alle niveauer af handlende til gavn, fra begynder til avanceret.

1-1 Live Interactive Sessions (5-ugers Program)

ThatFXTrader
Online Fuldtid Deltid 5 uger Åben tilmelding USA New York + 1 mere

Vores top af linjen, ultimative personlige 1-1 virtuelle træningssessioner designet til at lære dig alt hvad du behøver at vide for at mestre FX-handel på vej til at blive en højtydende erhvervsdrivende. Kurset giver mulighed for alle niveauer af handlende til gavn, fra begynder til avanceret.

Live Interactive Group Sessions

ThatFXTrader
Online Fuldtid Deltid 5 uger Åben tilmelding USA New York + 1 mere

Gruppesessioner, der hjælper med at skabe selvtillid, gør det muligt for eleverne at udvikle deres egen stemme og dele perspektiv i forhold til jævnaldrende, samtidig med at de forstår forståelse gennem diskussioner, feedback og gavn af andre elever af viden og færdigheder. Indhold giver mulighed for alle niveauer af erhvervsdrivende til gavn, fra begynder til avanceret. Vores kursus er altid relevant. Vi opdaterer løbende vores materiale for at afspejle den stadigt skiftende markedsudvikling, bevægelse og forhold.

Masterclass i korrekturlæsning

The Proofreading Academy
Online Fuldtid Deltid 30 timer Åben tilmelding USA New York + 1 mere

Proofleading Academy er egnet til begyndere såvel som dem, der har en vis erfaring og ønsker at skærpe deres færdigheder. Uanset om du vil forfølge en karriere i korrekturlæsning eller skabe bedre dokumenter i din nuværende rolle, kan vi hjælpe.

Online kursus i digital

your Digital Marketing Academy
Online Fuldtid Deltid 30 - 40 timer Åben tilmelding Canada Toronto USA New York San Francisco + 4 mere

På din DMAC sætter vi os op for at skabe en omfattende online læringserfaring, der gør det muligt for alle, der tager vores kursus at arbejde i Digital

GRE Forberedelseskursus

Magoosh
Online Fuldtid Deltid 1 - 6 måneder Åben tilmelding USA Berkeley + 1 mere

Vi er den korteste afstand mellem dig og et acceptbrev! Forbedre din GRE score med mindst 5 point. Lær det på den nemme måde.

SAT-forberedelseskursus

Magoosh
Online Fuldtid Deltid 1 - 12 måneder Åben tilmelding USA Berkeley + 1 mere

Vi er den korteste afstand mellem dig og et acceptbrev! Forbedre din SAT score med mindst 100 point.

InsurTech 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

Efter en forholdsvis sent start har InsurTech-sektoren set øget finansiering og interesse i 2015 og 1. kvartal 2016. Behovet for bedre brugeroplevelse, efterspørgsel efter forskellige on-demand forsikringsprodukter med Millennials, stigning i data fra sensorer og IoT giver stort potentiale for Forsikringssektoren forstyrrelser i sygesikring, livsforsikring og ejendoms- og skadeforsikringssektorer. Men samtidig regulerer regulatoriske nuancer i disse sektorer udfordringer for startups, der ikke er bekendt med forsikringsbranchen. Nylige partnerskaber mellem etablerede globale forsikringsselskaber og InsurTech startups viser en potentiel vej frem for denne udviklende industri.

Robo-Advisors 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

Traditionel rigdom ledelse / PFM verden blev rystet med fremkomsten af ​​såkaldte "robo rådgivere" i de seneste år. 'Robo-advisor' er et generisk udtryk, der bruges til at beskrive en ny klasse investeringsrådgivning, der tilbydes online, er automatiseret og baseret på algoritmer.

Crowdfunding 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

JOBS-loven, eller på anden måde kendt som Crowdfunding Act, har gået i lov siden 2012 med den seneste udvikling, forordning CF, der blev vedtaget i maj 2016, som har åbnet op for at investere i private virksomheder til den gennemsnitlige investor. Tidligere kunne kun de rigeste individer, der havde $ 200K eller mere i årsløn eller $ 1MM i nettoværdi, deltage.

Blockchain 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

Blockchain repræsenterer en måde at overføre værdi, sikkert og uden central myndighed involveret. Det er uden tvivl den vigtigste teknologiske innovation i de sidste to årtier. Fintech gennem blockchain teknologi er klar til at forstyrre verden på en måde, som vi ikke har set siden introduktionen af ​​verdensomspændende web.

FinTech Core 101 kursus

FinTech School
Online Deltid 1 dag September 2019 USA San Francisco

Det ser ud til, at næsten hver uge ses en ny rapport om FinTechs indvirkning. Nogle rapporter fortæller, at op til 30% af de finansielle jobsektorens nuværende job vil blive overflødige i de kommende år på grund af FinTech. Nogle rapporter siger, at FinTech har rystet den stærkt regulerede industri og gavner slutbrugeren. Men ingen synes at bestride, at FinTech omdefinerer branchen for finansielle tjenesteydelser som vi ved det. Venture Capitalists, såvel som virksomheder, tror det. De investerer i FinTech startups og initiativer. Som ifølge en nylig rapport fra KPMG og CB Insights steg 19,1 mia. Kr. I FinTech-sektoren lige i 2015. Det er en stigning på 106% i forhold til 2014.