close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Executive kursus i USA, Kampesten

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning opl… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Boulder City, Colorado er berømt for sin udendørs rekreativt rum. Det har 2 store universiteter med bachelor-og kandidatuddannelser. Der er også 16 institutter.

Fjernundervisning Kurser i USA, Kampesten. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Watson Institute
Kampesten , USA

I løbet af det 4-måneders program indkaldes en gruppe næste generations innovatører, ledere og iværksættere over hele kloden praktisk talt til at tackle komplekse problemer, s ... +

I løbet af det 4-måneders program indkaldes en gruppe næste generations innovatører, ledere og iværksættere over hele kloden praktisk talt til at tackle komplekse problemer, såsom klimaændringer, social retfærdighed, fattigdom, adgang til kvalitetsuddannelse og mere. -
Kursus
Fuldtid
4 måneder
Engelsk
19 Jan 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder