ACADEMICCOURSES

Executive kursus i USA, Claremont

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Claremont er verdensberømt for sine mange uddannelsesinstitutioner, der gør det til et fantastisk sted for håbefulde grad kandidater. Det er endda døbt "The City of Trees og ph.d. '."

Kurser i USA, Claremont. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Corporate Programmer

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
Kursus
Sep 2020
<
Deltid
på universitet

Den Drucker School tilbyder et udvalgt antal af skræddersyede, corporate sponsorerede programmer designet til at hjælpe organisationer med strategiformulering og implementerin ...

Læs mere