973 Kursus Programmer i USA for 2024

Kursus Programmer i USA for 2024Filter
    • Livingston, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær mere om, hvordan man bedst kan engagere sig i informerede rådgivningsmetoder for at engagere sig med studerende af alle baggrunde gennem University of West Alabama's Education Specialist in Counselling. I programmet dækker du emner, herunder ledelse, uddannelsesmæssig forskning, familierådgivning, ungdomsrådgivning, stofmisbrugsrådgivning og mere.

    • Online Canada
    • London, Det Forenede Kongerige
    • + 4 more

    Fuldtid

    12 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Stop med at vente. Gå til en ny karriere inden for design af brugeroplevelser. Vores fuldtids UX Design Bootcamp giver dig den rigtige træning, en-til-en karrierecoaching og forbindelser til at få dig ansat - og på vej til at skabe meningsfulde og relevante oplevelser.

    • Irvine, USA

    Fuldtid

    10 uger

    På campus

    Engelsk

    Forbered dig på studier på universitetsniveau, karriereudvikling eller for at opnå personlige mål i vores CEA-akkrediterede, akademisk orienterede 10-ugers intensiv engelsk som et andet sprogprogram.

    • Los Angeles, USA
    • Valencia, Spanien

    Fjernundervisning

    Spanish

    Brænder du for specielle effekter? Nu kan du gå fra at være en ren tilskuer til at dedikere dig professionelt til selv at producere dem. Det er lige meget hvilket niveau du starter fra eller dine tidligere studier. Du kan blive professionel og gøre din passion til dit fag. Vi vil guide dig som ægte mentorer og vise dig trin for trin, hvordan du opnår det.

    • Dallas, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    ESOL-pensum er designet til at udvikle færdigheder i at lytte, tale, læse, grammatik og skrive på engelsk som forberedelse til studie på universitetsniveau. At tage ESOL-kurser på Dallas College er en overkommelig måde at komme i gang på en vej til en lysere fremtid. Uanset om du tager klasser for at overføre til et fireårigt college eller universitet, eller for personlig berigelse, vil vores læseplan give dig de grundlæggende færdigheder, du har brug for.

    • Dallas, USA

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Det intensive engelske program tilvejebringer Kristus-centreret engelsk undervisning af kvalitet for internationale studerende i forberedelse til at komme ind på Dallas Baptist University kandidatuddannelser og for andre personlige mål for traditionelle alders- og voksne studerende for at producere tjenestelejere, der har evnen til at integrere tro og læring gennem deres respektive opkald.

    • Evansville, USA

    Fuldtid

    8 uger

    På campus

    Engelsk

    Velkommen til University of Southern Indiana's (USI) Intensive English Program (IEP)! Vi er glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og for at have dig her i det amerikanske hjerteland!

    • Online

    Fuldtid

    6 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    PHP er et af de første serversprog, der kunne indlejres i HTML. Siden udgivelsen i 1994 er det stadig et af de mest populære open source-scriptsprog, der bruges af næsten 80 % af alle websteder. Hvis du er nybegynder og gerne vil blive PHP-udvikler, vil dette kursus Backend-udviklingskursus hjælpe dig med at lære, hvordan du bygger højkvalitets server-side applikationer og tænker som en professionel udvikler.

    • South Orange, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Executive Master of Arts in Education (MAE)-programmet og Education Specialist (Ed. S.)-programmet i Education Leadership, Management, and Policy-programmet er ideelle til arbejdende fagfolk, der ønsker at forfølge følgende specialeområder inden for pædagogisk administration: Skoleinspektør , skoleleder, vejleder, direktør, specialpædagogisk leder, charterskoleleder, tosproget uddannelsesleder og katolsk skoleleder.

    • Kearney, USA

    Deltid

    26 uger

    På campus

    Engelsk

    The English Language Institute tilbyder de bedste engelsksprogede og amerikanske kulturprogrammer til en konkurrencedygtig pris. Det er åbent for alle kvalificerede studerende, der ønsker at lære engelsk på et mellemstort universitet i Midtvesten, hvor fokus er på undervisning og læring i et trygt, nærende miljø.

    • Online

    Deltid

    5 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Trives i de digitale platformes tidsalder. At vinde med digitale platforme er for dem, der ønsker at lancere, skalere, vedligeholde eller arbejde med en succesfuld platformsforretning. Du vil udforske platforms unikke egenskaber, muligheder og risici og lære, hvordan du udvikler effektive strategier, der giver en konkurrencefordel på markedet.

    • Cambridge, USA

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Pak de drivende kræfter bag ændring på arbejdspladsen, og udvikl en omfattende forståelse af fremtiden for forretningsdesign for at forberede din organisation.

    • Online

    Fuldtid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I en verden i hastig forandring har organisationer brug for effektive ledere, der kan tilpasse sig udfordringerne. The UC Davis Graduate School of Management Leadership Program er udnævnt til et af de bedste ledercertifikatprogrammer i USA og sigter mod at opbygge ledere, der kan føre gennem tider med forandring og krise og motivere hold til at nå deres mål. Baseret på Situational Leadership Model giver dette program dig chancen for at lede et fiktivt team gennem forskellige scenarier, mens du vurderer din rolle i dette miljø. I løbet af otte uger undersøger du måder at tilpasse din adfærd til at nå målene i din organisation samt behovene hos den person eller gruppe, du leder. Læreplanen fokuserer på tre nøgleområder: Jeget som leder, dit forhold til dit team og det arbejdspladsmiljø, hvor dine teams er placeret.

    • Port Angeles, USA

    Fuldtid

    3 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Vi forbereder internationale studerende til akademisk succes i universitetsmiljøet. Vi tror på, at eleverne lærer bedst i et behageligt klassemiljø, hvor de deltager aktivt i klassen.

    • Online USA

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få en praktisk, videnskabsorienteret tilgang til at hjælpe børn med at blive gladere og sundere med værktøjerne til at håndtere udfordrende adfærd, tilskynde til social forbindelse og støtte mental sundhed.