ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Shrewsbury

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Kurser i Det Forenede Kongerige, Shrewsbury. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Intensiv generel english

Severnvale Academy
Kursus
Aug 2020
på universitet

Velkonstruerede indlæringsprogrammer små klasser og fremragende undervisning - vores vigtigste ressourcer i at hjælpe dig med at opnå hurtige fremskridt.

Læs mere

Intensiv undersøgelse english (Cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Kursus
Aug 2020
på universitet

Severnvale er en undersøgelse center for Cambridge ESOL eksamener FCE, CAE og CPE, vi har bred erfaring at forberede eleverne til disse og alle de andre eksamener, der er anfø ...

Læs mere

Intensive business english

Severnvale Academy
Kursus
Aug 2020
på universitet

Vi analyserer og definere dine unikke behov som et sprog lærende og som en professionel, og vi reagerer på dem. Arbejde i partnerskab med dig, vi fokusere din motivation, opby ...

Læs mere

Intensiv undersøgelse engelskkurser (IELTS)

Severnvale Academy
Kursus
Aug 2020
<
2&nbsp;-&nbsp;20 uger
på universitet

Forberedelse Undersøgelse er tilgængelig for IELTS eksamen.

Læs mere