ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Pulborough

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Kurser i Det Forenede Kongerige, Pulborough. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Generel engelsk 15

Chichester College
Kursus
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;24 uger
Engelsk
på universitet

Det primære fokus for dette kursus er engelsk for kommunikation.

Læs mere

Generel engelsk 21

Chichester College
Kursus
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;24 uger
Engelsk
på universitet

Det primære fokus for dette kursus er at give dig den maksimale mulighed for at studere engelsk.

Læs mere

Studieår i udlandet

Chichester College
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Mere end bare et sprogkursus, Studienævnet Year Abroad giver dig mulighed for at studere akademiske fag sammen britiske studerende. Varighed: 1, 2, eller 3 terms.This kursus e ...

Læs mere