ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Kingston upon Thames

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Kingston upon Thames ligger i det sydvestlige London. Kingston University og Kingston College er placeret der, sammen med det 12. århundrede kirke, Kingston Bridge, Out of Order skulptur af David mach og andre landmærker.

Kurser i Det Forenede Kongerige, Kingston upon Thames. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

EFL - engelsk som fremmedsprog - 14 timer ugentligt

Kingston College
Kursus
Aug 2020
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;35 uger
Engelsk
på universitet

Vores nye, ikke-intensivt engelsk kursus er for folk, der ønsker at gøre hurtige fremskridt med deres engelske studier samtidig have lidt tid fri til andre aktiviteter.

Læs mere

Kursus: fuld tid engelsk for internationale studerende

Kingston College
Kursus
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;35 uger
Engelsk
på universitet

The Full Time English Language Program er designet til at give de studerende den nødvendige grad af engelsk at gå videre til deres valgte forløb akademiske studier eller karri ...

Læs mere