ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Crewe

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Kurser i Det Forenede Kongerige, Crewe. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Studerende i udlandet programmet på South Cheshire College og West Cheshire College

South Cheshire College
Kursus
August 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette er en spændende mulighed for studerende i alderen 15-19 år at have en fornemmelse af collegeuddannelse på en af ​​de mest innovative højskoler i Storbritannien. Internat ...

Læs mere