42 Kursus Programmer i Cambridge, Det Forenede Kongerige for 2024

Kursus Programmer i Cambridge, Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online

    Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Opdag, hvordan du kan reagere på udfordringer, som bæredygtighed står over for i det byggede miljø for at udnytte industriens muligheder.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    På campus

    Engelsk

    • Online

    Fuldtid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikle en handlingsplan for at tackle sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighedsudfordringer i din organisation. Efterhånden som bevidstheden om klimaændringer, ressourceknaphed, forurening og social ulighed stiger, holdes virksomheder og regeringer mere og mere ansvarlige. Der er behov for at fremme bæredygtig udvikling og fremme positive ændringer. Ved at tage dette korte online kursus for Business Sustainability Management får du den nødvendige indsigt til at blive den ændring og sætte dig selv op til succes. Lær at udvikle og motivere en handlingsplan for bæredygtig forretningspraksis og overveje virksomhedens bæredygtighed i din organisation, styret af University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) , et globalt indflydelsesrige institut, der udvikler ledelse og løsninger til en bæredygtig økonomi. Ved at tackle udfordringerne ved implementering i både offentlig og privat sektor udvikler du færdighederne til at overvinde dem og udnytte de muligheder, der er forbundet med at skabe en bæredygtig virksomhed. Tilpas dig til voksende globale bekymringer og skiftende landskaber og føre til positive ændringer i hele din indflydelsessfære.

    • Los Angeles, USA
    • Birmingham, Det Forenede Kongerige
    • + 42 more

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Pro Tools blev udviklet af en gruppe af lydteknikere ud af det voksende behov for et program, der kunne kopiere funktioner dyrt studie udstyr i et digitalt miljø. Siden sin udvikling, har denne stærke digitale audio workstation kommer til at være branchens standard blandt professionelle lydfolk.

    • Saint Julian's, Malta
    • London, Det Forenede Kongerige
    • + 15 more

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Hvis du ønsker en international karriere i en global arbejdsplads, denne intensive engelsk kursus er en stor hjælp.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk

    MPhil in Digital Humanities er et ni måneders kursus, der løber fra oktober til juni. Kurset ledes af Cambridge Digital Humanities, et forskningscenter med links på tværs af en lang række fakulteter og enheder i Cambridge. Kurset administreres af Det Engelske Fakultet.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Engelsk

    Succesrige, velstandsskabende industrier styres i stigende grad af ingeniører med en passende bred uddannelse. Fremstillingsingeniører har naturligvis særlig ekspertise inden for design og drift af produktionsfaciliteter, men i stigende grad er deres rolle som ledere af tværfaglige teams.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Engelsk

    Alle samfund er afhængige af deres forhold til hinanden og det fysiske miljø. I stigende grad er dette skrøbelige indbyrdes afhængigheder, der præsenterer intellektuelle og praktiske udfordringer af højeste prioritet, som er centrale for problemerne med moderne geografi.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Engelsk

    Den angelsaksiske, nordiske og keltiske Tripos beskæftiger sig med Storbritannien, Irlands og Skandinaviens historie, litteratur, sprog og materielle kultur i den tidlige middelalderperiode (fra omkring det femte århundrede til det tolvte). Det appellerer til enhver, der har interesse i middelalderens historie og / eller litteratur og / eller tidlige sprog, og især dem, der gerne vil fortsætte deres undersøgelse af både litterære og historiske emner på samme tid. Der forventes eller antages ingen tidligere viden om emnet.

    • Online United Kingdom

    På campus

    Engelsk

    Når de overvejer, hvilket emne de skal tage på universitetet, vil kun få studerende straks tænke på kinesiske, japanske, hebraiske eller arabiske studier. Alligevel er der mange gode grunde til at gøre det. Selve sprogene kan være lidt komplicerede, men de er fascinerende, ligesom historier, litteratur, politik og kulturer i de områder, hvor de tales.

    • Online United Kingdom

    På campus

    Det primære formål med det akademiske engelske program i Clare Hall er at fremme ekspertise på det engelske sprog for indfødte engelsktalende og ikke-indfødte engelsktalende kandidater inden for kunst, humaniora og videnskab.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores nye intensive online IELTS-tilbud løber i løbet af 4 uger og er designet til at hjælpe folk, der ønsker at studere og / eller arbejde, hvor engelsk bruges som kommunikationssprog.

    • Online United Kingdom

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Begynd din rejse til at blive en succesrig iværksætter med vores fleksible, praktiske Business Start-up online kursus, der hjælper dig med at planlægge, etablere og vokse din egen virksomhed.

    • Online United Kingdom

    På campus

    Engelsk

    Cambridge Graduate Course in medicine (CGC) er åbent for kandidater fra kunst, humaniora og naturvidenskab, der opfylder optagelseskrav.

    • Adelaide, Australien
    • Brisbane, Australien
    • + 64 more

    Fuldtid, Deltid

    168 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vi tilbyder kun et kursus, fordi vi ønsker, at alle vores elever får den bedste adgang til globale TEFL muligheder. Vi er verdens eneste TEFL kursusudbyder, der har modtaget officiel anerkendelse fra statsregulerede tildelende organer både i USA og Storbritannien.