ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Eastbourne

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Kurser i Det Forenede Kongerige, Eastbourne. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Kursus: General English Standard Course

LTC English
Kursus
Engelsk
på universitet

Vores General English Standard Course vil hjælpe eleverne med at forbedre alle aspekter af deres engelsk.

Læs mere

Kursus: General English Plus

LTC English
Kursus
Engelsk
på universitet

Vores General English Plus kursus giver eleverne generelle engelskundervisning om morgenen og specialfag om eftermiddagen.

Læs mere

Kursus: Forældre og barn

LTC English
Kursus
Engelsk
på universitet

Vi ved, hvor vigtigt det kan være for forældre og barn at rejse og studere engelsk på samme tid, derfor tilbyder vi følgende program. Vi tillader voksne og børn at studere i a ...

Læs mere

Kurser for voksne Alder 50

LTC English
Kursus
Engelsk
på universitet

Dette efterårskursus giver mulighed for de over 50 at udforske historiske steder i East Sussex, mens de møder ligesindede mennesker og forbedrer deres engelsk i LTCs unikke 18 ...

Læs mere