ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Coventry

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Coventry er kendt for to universiteter - Coventry University og University of Warwick. Den sidstnævnte er en af ​​kun fem universiteter aldrig at være blevet vurderet uden for top ti. Coventry har et stort antal studerende med mange udenlandske studerende.

Kurser i Det Forenede Kongerige, Coventry. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Niveau 3 Adgang til videregående uddannelser - Hurtigsporing

Coventry College
Det Forenede Kongerige, Coventry
Kursus
August 2020
<
6 måneder
Engelsk
på universitet

Fast-track adgangen til videregående uddannelse forbereder dig til at studere på universitetet og anerkendes bredt af de fleste britiske universiteter. Det er designet til dem ...

Læs mere

Internationale kurser 1 - Engelsk Sprogkurser (EFL og IELTS)

Coventry College
Det Forenede Kongerige, Coventry
Kursus
Juli 2020
Engelsk
på universitet

Uanset om du bare vil lære engelsk, eller bare smøre dine færdigheder, kan du vælge et program der passer dig. Coventry College er et velfungerende højkvalitets offentlige col ...

Læs mere

Internationale kurser 5 - Sommerskole

Coventry College
Det Forenede Kongerige, Coventry
Kursus
Juli 2020
Engelsk
på universitet

Hvis du vil lære engelsk, få venner, have det sjovt og udforske Storbritannien kom og kom med os i juli og / eller august.

Læs mere