ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Chesterfield

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Kurser i Det Forenede Kongerige, Chesterfield. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Professionel helikopter pilot program

Bristow Academy
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
10 måneder
Engelsk
på universitet

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program er en omfattende læseplan af jorden og flyveinstruktion designet til at udvikle de studerende til professionelle piloter. Certif ...

Læs mere

EASA integreret erhvervsmæssigt pilotcertifikat (helikopter)

Bristow Academy
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Bristow Academys EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) program er designet til studerende, der ønsker at opnå beskæftigelse på det europæiske marked flyvning.

Læs mere

Kombineret FAA / EASA professionel pilot program (helikopter)

Bristow Academy
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
<
20 måneder
Engelsk
på universitet

Bristow Academy kombinerede FAA / EASA Professional Pilot Program giver fuldstændig europæisk certificering ved at kombinere EASA CPL (H) uddannelse med FAA uddannelse kompone ...

Læs mere