1031 Kursus Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024

Kursus Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online Canada
    • London, Det Forenede Kongerige
    • + 4 more

    Fuldtid

    12 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Stop med at vente. Gå til en ny karriere inden for design af brugeroplevelser. Vores fuldtids UX Design Bootcamp giver dig den rigtige træning, en-til-en karrierecoaching og forbindelser til at få dig ansat - og på vej til at skabe meningsfulde og relevante oplevelser.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    2 dage

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Vogue Teen Festival er en spændende 2-dages begivenhed, der starter fra ca.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Overalt på kloden skal offentligt ansatte være mere fremsynede og teknisk kyndige end nogensinde. Vores 8-ugers, 100% online korte kurser - eller Postgraduate Microcredentials - indeholder aktuelle emner og den nyeste viden fra hele verden og vil hjælpe dig med at gøre fremskridt inden for dette dynamiske og udviklende område. Hver postgraduate microcredential dækker emner som ledelse, styring og performance management og er designet til at hjælpe med at finpudse dine færdigheder inden for et bestemt område af offentlige tjenester. Ikke alene er de en hurtigere måde at booste dit CV på, men de lærer dig også de færdigheder, du har brug for til at understøtte dine karrieremål og fortsatte professionelle udvikling (CPD) - uden at forpligte dig til langvarige studier. I slutningen af dit 8-ugers kursus vil du modtage et officielt University of Birmingham Postgraduate Microcredential-certifikat til en værdi af 10 credits og en udskrift, der fremhæver din nye kvalifikation for både nuværende og potentielle arbejdsgivere.

    • Swindon, Det Forenede Kongerige
    • Cranfield, Det Forenede Kongerige

    På campus

    Engelsk

    • Bletchley, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    1 År

    Blandet

    Engelsk

    National Progression Award (NPA) er et ideelt valg for elever i øjeblikket i skole, eller dem, der for nylig har afsluttet deres skoleuddannelse. Den er også velegnet til personer, der går videre fra en SCQF Level 5 Award. Dyk ned i en verden af viden og kompetenceudvikling med dette alsidige program.

    • Oxford, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    7 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikl din organisationsstrategi for en hurtigt skiftende verden

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Vancouver, Canada
    • + 2 more

    Fuldtid

    2 uger

    På campus

    Engelsk

    Udvikl færdigheder og ordforråd, der er relevante for den moderne, internationale arbejdsplads gennem engagerende, specialiserede klasser. Uanset om du går ind på en international arbejdsplads eller driver din egen virksomhed, vil dette kursus give dig den fordel, du har brug for på det 21. globale marked.

    • Online

    Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Opdag, hvordan du kan reagere på udfordringer, som bæredygtighed står over for i det byggede miljø for at udnytte industriens muligheder.

    • Edinburgh, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    2 uger

    På campus

    Engelsk

    Vores engelske sprogkurser er specielt skabt for at hjælpe dig med at forbedre dine engelskkundskaber, yderligere forbedre dine faglige færdigheder og få en rig kulturel oplevelse i Skotland. Vi tilbyder en række engelsksprogede sprogkurser af høj kvalitet for studerende i alderen 16+ år på elementært til avanceret niveau. Vi tilbyder General English, Intensive English og English Plus kurser hele året, samt et sommerskoleprogram i juli - august.

    • Sheffield, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    2 uger

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Med engelskkurser, der dækker en række emner, er det det perfekte kursus at lære og forbedre engelsk, mens man opdager britisk kultur. Hvis du kan lide at møde mennesker fra alle samfundslag og fra hele verden, er vores internationale engelske afdeling bestemt noget for dig. Vi har nye studerende, der starter næsten hver uge i løbet af året, hvilket betyder masser af muligheder for at få nye venner.

    • Online

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær, hvordan du laver nøjagtige, engagerende og virkningsfulde tekster til den forretningsmæssige kontekst. Professionel kommunikation: Business Writing and Storytelling er et kort onlinekursus fra The Economist designet til at hjælpe forretningsfolk med at tiltrække og henvende sig til et bredt publikum på tværs af forskellige skriftlige formater. Med udgangspunkt i avisens redaktionelle praksis byder dette seks ugers kursus på en selvreflekterende rejse gennem håndværket og formålet med at skrive og fortælle, og udstyre dig med tilliden til at kommunikere med samarbejdspartnere og medarbejdere. En tilgængelig "værktøjer ikke regler"-tilgang til grammatik låser op for praktiske færdigheder til at konstruere sammenhængende sætninger og afsnit og viser, hvordan elementer som ordvalg, tegnsætning og struktur kan maksimere effekt og klarhed. Du vil også udforske måder at kilde information nøjagtigt på, lære at styrke argumenter med datavisualiseringer og afdække metoder til konstruktiv og kollaborativ redigering.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    3 uger

    På campus

    Engelsk

    Ved at deltage i dette kursus vil du overveje ""menneskedimensionen"" i bæredygtighed. Dette omfatter personale, kunder, leverandører og lokalsamfund, som organisationen er involveret i, og som har gavn af eller lider under dens forretningspraksis. Kurset undersøger også bæredygtighed inden for forsyningskæder fra et materialestyringsperspektiv. Bæredygtighedsrapportering er nu en vigtig måde for virksomheder at demonstrere gennemsigtigt, at de tager ikke-finansielle foranstaltninger i betragtning, når de forfølger deres forretningsstrategier. Og vi vil anvende principperne for risikostyring på virksomhedsadfærd, som kunne ses som uansvarlig.

    • Cambridge, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Mødes to gange om ugen i otte intensive lektioner er dette manuskriptforfatterkursus en spændende mulighed for at arbejde sammen med en etableret forfatter for at udforske det grundlæggende i at skrive til film og tv. Du kommer til at arbejde i en virtuel gruppe på Zoom med en af ​​vores erfarne online undervisere.

    • Bath, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk