close

Filtre

Se resultater

Executive kursus i Det Forenede Kongerige, Bradford

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to… Læs mere

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Kurser i Det Forenede Kongerige, Bradford. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
​Bradford Dance Centre
Bradford, Det Forenede Kongerige

Vores nye grundkursus i professionel moderne dans, er et intensivt kursus for studerende, der ønsker deltid, høj kvalitet praktisk dansetræning.

Vores nye grundkursus i professionel moderne dans, er et intensivt kursus for studerende, der ønsker deltid, høj kvalitet praktisk dansetræning. -
Kursus
Deltid
Engelsk
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder