Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Turisme og hotelvirksomhed

Hvis du har en flair for organisation og kærlighed rejser, så kan du nyde et kursus i turisme og gæstfrihed. At tage en klasse kan give dig en vidensbase, der hjælper dig med at bestemme den rette vej for dig og udmærke dig inden for rejse- og gæstfrihedsindustrien.

Hvad er et kursus i turisme og gæstfrihed? Denne klasse udstyrer dig med de ledelsesmæssige, marketingmæssige og operationelle færdigheder, der er nødvendige for at kunne opfylde en stilling inden for rejse- eller gæstfrihedsarenaerne. At begge brancher trækker forskellige aspekter fra flere andre felter, vil du deltage i et tværfagligt studium.

Med sin stærke alsidighed kan du få flere gavnlige færdigheder og relevant viden gennem et kursus i rejser og gæstfrihed. Du kan anvende den viden og evner til forskellige brancher, især inden for rejser, gæstfrihed og kundeservice. Du får også en stærk operationel ledelseskendskab, som kan hjælpe dig på hvilket område du forfølger.

Der er ingen fastsat omkostninger til en turisme og gæstfrihed kursus; Prisen varierer afhængig af et par forskellige faktorer. Din geografiske placering, den bestemte institution, du vælger, og om du studerer på campus eller ej, er alle faktorer, der kan påvirke kursens omkostninger.

Mulighederne er næsten ubegrænsede med et kursusstudium i turisme og gæstfrihed. Nogle studerende forfølger naturligvis karriere med rejsebureauer, mens andre har en tendens til at udmærke sig i ledende stillinger inden for fødevare- og restaurationsbranchen. Med sine tætte bånd til kundeservice, marketing og salg finder nogle enkeltpersoner sig i velstående karriere inden for marketing og salgsstillinger til loger, klubber, restauranter, kasinoer og andre store spillesteder.

Med en verden af ​​muligheder, der åbnes gennem et kursus i turisme og gæstfrihed, er det absolut en beslutning værd at overveje. Du kan finde nogle gode muligheder for kursusstudiet. For at få mere information og at ansøge om et kursus, skal du søge efter nedenstående program og kontakte indgangen til den ønskede skole direkte ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

29 Resultater i Turisme og hotelvirksomhed

Glion Institute of Higher Education London

Vores Summer Experience kurser er designet til at introducere dig til essensen af ​​gæstfrihed. ... [+]

Turisme og hotelvirksomhed kurser - korte kurser.

Den Glion Summer Experience tilbyder en førsteklasses introduktion til verden af ​​luksus gæstfrihed og en smag af bacheloruddannelsen med et valg af tre ferie kurser.

London - en-ugers kursus. Lær hvad der kræves for at styre en international virksomhed gennem workshops og udflugter til verdensberømte gæstfrihedsvirksomheder, herunder et besøg på et luksushotel og en tur til en førende sportsarena.

Glion - en-ugers kursus. Du kommer til fødestedet for gæstfrihed - Schweiz. Her vil du lære praktisk gæstfrihed i køkken-, service- og ruminddeling, besøge lokale attraktioner, og se førstehånds, hvordan schweizisk chokolade er lavet.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Glion Institute of Higher Education

Glion Summer Experience tilbyder en førsteklasses introduktion til verden af ​​luksus gæstfrihed. ... [+]

Den Glion Summer Experience tilbyder en førsteklasses introduktion til verden af ​​luksus gæstfrihed og en smag af bacheloruddannelsen med et valg af tre ferie kurser.

Lær hvad der kræves for at styre en international virksomhed gennem workshops og udflugter til verdensberømte gæstfrihedsvirksomheder, herunder et besøg på et luksushotel og en tur til en førende sportsarena.

Du kommer til fødestedet for gæstfrihed - Schweiz. Her vil du lære praktisk gæstfrihed i køkken-, service- og ruminddeling, besøge lokale attraktioner, og se førstehånds, hvordan schweizisk chokolade er lavet.... [-]

Schweiz Montreux
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

Et semester i udlandet er mere end en akademisk eventyr, det er en oplevelse, der kan berige dit liv og ændre din karriere. Mange studerende fra især Canada og USA, komme ... [+]

Turisme og hotelvirksomhed kurser - korte kurser. [-]
Spanien Marbella
September 2019
Fuldtid
20 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Byg din tillid til engelsk på Les Roches! Vores studerende udvikler en høj grad af flydende i både forretnings- og uformel engelsk i løbet af deres studier. ... [+]

PROGRAMVERSIGT Vores forberedelsesprogram for gæstfrihed forbereder dig til at opfylde de engelske sprogkrav for adgang til dit bachelor- eller postgraduate-diplomprogram hos Les Roches Jin Jiang. Programmet placerer dig på et passende programniveau i henhold til dit eksisterende engelskniveau, og den samlede programvarighed afhænger af dit engelskniveau. Kurser fokuserer på intensiv engelsk læring i små grupper, og centrale aspekter af gæstfrihed engelsk introduceres.

Hospitality Preparatory Program (HPP) har også til formål at introducere eleverne til gæstfrihed og øge deres kulturelle bevidsthed som forberedelse til yderligere studier på Les Roches Jin Jiang, når de tiltræder hovedprogrammet.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 - 27 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Tech Center

Gæstfrihedsbranchen omfatter hoteller, resorts, restauranter, krydstogter, kongrescentre, forlystelsesparker, private klubber og mange andre virksomheder inden for turist ... [+]

Oversigt

Gæstfrihedsbranchen omfatter hoteller, resorts, restauranter, krydstogter, kongrescentre, forlystelsesparker, private klubber og mange andre virksomheder inden for turistbranchen. I dette 600-timers program lærer du vigtige færdigheder som front office operationer, husholdning og faciliteter ledelse og mad og drikkevarer. Lad os komme igang!

Hvor meget koster dette program mig?Undervisning og gebyrer: $ 11.960Bøger og forsyninger: $ 535On-campus værelse

* Ovenstående beløb inkluderer omkostninger til hele programmet, forudsat at normal tid er færdig. Bemærk at disse oplysninger kan ændres.

Hvilke finansieringsmuligheder er der til rådighed for at hjælpe mig med at betale for dette program?... [-]
USA New York White Plains
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
European School of Economics

Det Professionelle Program i Hospitality and Tourism Management på European School of Economics giver et stærkt fundament i den viden og værktøjer i erhvervslivet og lede ... [+]

Det Professionelle Program i Hospitality and Tourism Management på European School of Economics giver et stærkt fundament i den viden og værktøjer i erhvervslivet og ledelsen, der er nødvendige for at udmærke sig i dette førsteklasses vækstområde. Deltagerne vil undersøge de økonomiske konsekvenser af turisme og gæstfrihed i en række internationale sammenhænge og overveje de sociale, kulturelle, økonomiske og politiske faktorer, der påvirker industrien.

Dette program vil uddybe rollen som Customer Service, Personel Management, Hospitality Management og International Marketing og Tourism. Deltagerne vil være i stand til at analysere og evaluere de politikker og principper, der bedst fremmer en kundefokuseret kultur og lære, hvordan man effektivt kan styre et hold for at opnå dette mål. Deltagerne vil også udvikle de færdigheder, der gør det muligt for dem at forudsige potentielle tendenser og faldgruber i branchen og designe og udvikle effektive strategier til at tilpasse deres marketingstrategier i overensstemmelse hermed.... [-]

Italien Rome Spanien Madrid Det Forenede Kongerige London Milan Florence  + 4 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kasa High School

Kasa High School er vores videregående gymnasium etableret i 1961. Vi accepterer udenlandske elever fra 16 år og op til 20 år, der har afsluttet 10. klasse, gymnasium (ma ... [+]

Turisme og hotelvirksomhed kurser - korte kurser. Hotel Management and Catering Supervision

(for elever)

Udenlandske elever fra 17 og en halv til 21 år vil blive accepteret i løbet af Hotel Management and Catering Supervision. Det er en glimrende mulighed for ansøgere, der ønsker at fortsætte deres studier på gæstfrihedsområdet og senere udvikle en karriere inden for hospitalsbranchen.

Kasa High School er en privat uddannelsesinstitution i Cypern med en tilladelse til gymnasiet.

Skolens udlændinge tildeles et skolelevende certifikat, og de kan tilmelde sig i enhver skole eller universitet for videre studier.

Adgangen er åben hvert januar, juni og oktober.... [-]

Cypern Nicosia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Hotel Management er ideel til begge karrierevekslere, der ønsker at flytte til gæstfrihed og til karriereklatrere, der allerede er på banen og ønsker at spore de ... [+]

Fakta

Udover sit 60 ECTS hospitality-business-orienterede akademiske program, tilbyder den et unikt professionelt induktionsmodul, hvor eleverne tilbringer en 4 ugers periode i et praktisk program på skolens hotel.

Med vores træning involverer vi eleverne i at udøve både personlig, teknisk og professionel problemløsning. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskab, som de skal udøve som virksomhedsledere.

Med os lærer de at træffe beslutninger selvstændigt, objektivt og systematisk. Dette afspejles i de endelige sociale og økonomiske resultater af hvert år i det firma, hvor de arbejder.

Vores træningsprogram omfatter industriens gæsteforedrag fra berømte internationale hotelchefer fra fremtrædende hotelkæder, så vores studerende kan lære om de nyeste trends inden for gæstfrihed.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
8 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Online Business School

Forbered dig på en spændende karriere i gæstfrihedsbranchen gennem online hotel management kursus. Studerende på vores online Hospitality Management program vil gennemfør ... [+]

Forbered dig på en spændende karriere i gæstfrihedsbranchen gennem online hotel management kursus.

Studerende på vores online Hospitality Management program vil gennemføre et niveau 4/5 240-kredit kursus , der er designet til at forberede eleverne med de færdigheder, der er nødvendige for at være en kompetent medarbejder i gæstfrihed industrien. Under Hotel Management-programmet vil eleverne have mulighed for at få adgang til vejledningsstøtte og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres eksamensbevis.

Hvert modul består af 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer værd af valgfrie materialer, der består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger, internetressourcer og selvtestøvelser.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
IUBH Fernstudium

Vores certifikat program i business administration / -i i hotel / begivenhed / Tourism Management (IUBH) giver dig på bare tre semestre en fremragende uddannelse og Uddan ... [+]

Vores certifikat program i business administration / -i i hotel / begivenhed / Tourism Management (IUBH) giver dig på bare tre semestre en fremragende uddannelse og Uddannelse på universitetsniveau. Du kan også branchespecifikke valgfrie moduler du i dit ønskede fagområde at specialisere sig og vil blive trænet som en specialist i løbet af uddannelsen i hotel management, event management og turisme management.

Hos os studie i kun tre semestre, støttet af vodcasts, video foredrag, vejledere og trykte og digitale uddannelse scripts - uanset hvor du befinder dig lige.

Fakta om uddannelse i business administration / -i i hotel / begivenhed / Tourism Management (IUBH) Grad: Business Administration / -i i hotel / begivenhed / Tourism Management (IUBH) Træning tid: enten 3, 4 eller 6 semester Træning model: At studere online Sprog: Tysk Prøveperiode: 4 uger Udvidelse: gratis Krav: Uden modtagelse af ECTS-point: Uden modtagelse af ECTS-point: Min. 2-årig erhvervsuddannelse eller 3 års erhvervserfaring; Efter modtagelsen af ​​ECTS-point: (teknisk) studentereksamen eller afsluttet herres certifikat eller sind. 2-årig uddannelse med tre års erhvervserfaring Akkreditering: ZFU (nr 286117:e) Træning Start: enhver tid Certificering: Certifikat 2-trins model ... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Tysk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Læseplanen i dette afsnit er baseret på et næsten eksklusivt læring køkken. de mest klassiske teknikker vil blive undersøgt, og den mest avantgarde skabelse. Alt dette ti ... [+]

Titrering af dataKvalifikation: Ekspert TitelHenvender sig til: Fagfolk, der ønsker at gendanne booste din karriere med en uddannelse på højeste niveauVarighed: 3 måneder (18 februar til 18 af maj)Total timer: 240HCredits: 17 ECTSPris: 2.200 €Underviste: mandag og tirsdagTilbydes på: SpanskDet er undervist i: Castellón (Spanien)præsentation

Dykker ind i tekniske

Læseplanen i dette afsnit er baseret på et næsten eksklusivt læring køkken. de mest klassiske teknikker vil blive undersøgt, og den mest avantgarde skabelse. Alt dette til en perfekt behandling af råmaterialet fra præ-udvikling til færdiggørelse af et fad. Programmet vil vare i 3 måneder.

Et hold af de bedste... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
MISS - Marbella International Spanish School

Dette kursus er rettet mod iværksættere, arbejdere i hospitalsbranchen, turisme, catering og enhver, der søger beskæftigelse i hospitalsbranchen, der har til hensigt at e ... [+]

Engelsk kursus for turisme catering og gæstfrihed

Kurset er 40 timer og er opdelt i 4 timer om ugen i løbet af 2 dage.

Modtagere: Dette kursus er rettet mod iværksættere, arbejdere i hospitalsbranchen, turisme, catering og enhver, der søger beskæftigelse i hospitalsbranchen, der har til hensigt at erhverve den nødvendige viden til engelsk færdighed.

Kursusbeskrivelse og prisVarighed

Træner: Sofía Montes López-Menchero

Studier og træning: Diplom i erhvervs- og turistaktiviteter

Erhvervserfaring: Lærer specialiseret i hoteller, turisme og restaurering. Med mere end 20 års erfaring i hotelbranchen og erfaring i store hotelkæder i udlandet.

Engelsk og spansk lærer på MISS sprog akademi.Trainer af engelsk og turisme seminarer.Trainer på HEC Marbella for studerende på Diploma og BBA (den amerikanske akademiske partner af det amerikanske hotelIndholdet af vores kursus... [-]
Spanien Marbella
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk
OSTELEA | Distancia

Det overordnede program i arrangement af arrangementer, protokol og erhvervsturisme er et innovativt program med en metode, der er tilpasset erhvervsmiljøet, som opstår s ... [+]

Det Højere Program i Organisation af Arrangementer, Protokol og Erhvervs Turisme er et innovativt program med en metode, der er tilpasset erhvervsmiljøet, som opstår som svar på udfordringer og behov i sektoren, både offentlige og private virksomheder.

Programmet er opdelt i 30 fælles kreditter med en rejseplan rettet mod specialisering og ledelse med en grundlæggende praktisk forstand, hvor viden kombineres med den personlige og faglige udvikling af den studerende.

Programmet, der er udviklet under en distance online eller blandet metode, kan afsluttes om 9 måneder, takket være sin fleksible læringsmodel, som tilpasser sig deltagernes behov.

Hvis du ønsker at specialisere sig i arrangementer, protokoller og forretningsrejser, men ikke har en universitetsgrad eller tid til at deltage i klassen eller ønsker at gøre din familie og arbejdsliv kompatibel med din træning, er dette det program du har brug for.... [-]

Spanien Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Spansk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
International Career Institute

Gæstfrihed og hotel management kursus af ICI excellerer blandt andre med hensyn til at levere uddannelse af høj kvalitet i en hurtig og bekvem måde. Få de færdigheder, du ... [+]

Gæstfrihed og hoteldrift kursus ved ICI excellerer blandt andre med hensyn til at levere uddannelse af høj kvalitet i en hurtig og bekvem måde. Få de færdigheder, du har brug for at starte en karriere i denne cutthroat industri uden afskalning ud tons og venter på året, indtil du får en certificering.

Kursusoversigt

Vi sætter en ære i vores gæstfrihed og hotel management kursus. Det er udviklet af førende i branchen og opdateres regelmæssigt for at give den mest up-to-date information.

Indledning Organisering af Hotel Arbejdsplads Personale Management i Hoteller Control Systems Front Desk Management (modtagelse) Servicering Værelser og Almindelig Rengøring Bygning og Facility Management Aktiviteter Management Mad Service Karriereudsigter ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som hotel / -frau Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder ... [+]

Undersøgelse

Også i Hotellet det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som hotel / -frau Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som hotel / -frau CCI at tilbyde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:

En besættelse grad (CCI certifikat) Mere anerkendelse på arbejdet Social avancement - bedre indtjeningsmuligheder Udvikling og karrieremuligheder i hotellet ... [-]
Tyskland Germany Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk