ACADEMICCOURSES.DK

Executive kursus i Tunesien

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Tunesien officielt Republikken Tunesien er det mindste land i Nordafrika. Det er et Maghreb land omkranset af Algeriet i vest, Libyen mod sydøst og Middelhavet mod nord og øst. På universitetsniveau i Tunesien den første cyklus af studier i det akademiske strøm er på to år, hvilket fører til tildeling af diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Kurser i Tunesien. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Licens i Business Management

South Mediterranean University
på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Tunesien Tunis

Vores bachelorprogram i Business Administration (License) ved Middelhavsskole for Business er kendetegnet ved sin globale tilgang. Dette program præsenterer en enestående mulighed for ambitiøse gymnasieelever at erhverve ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder i et dynamisk og multikulturelt læringsmiljø med det formål at udvide deres professionelle horisonter på internationalt plan.