ACADEMICCOURSES

Fjernundervisning Executive kursus i Thailand, Pa Tong

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Fjernundervisning Kurser i Thailand, Pa Tong. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kandidat, Pa Tong, Fjernundervisning Filter

Business engelsk

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Kursus
Jun 2021
<
36 timer
Engelsk
på universitet
Online

Sasin Forretning engelske programmer er sjove og effektive, fordi vi arbejder tæt sammen med vores studerende til at hjælpe dem med at nå deres mål. Nogle vil måske ønsker at ...

Læs mere