$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Tekstildesign

På universitet eller universitet er et kursus en studieenhed om et bestemt emne, der ligner en klasse på gymnasiet. Fra et par uger til flere år undervises kurset af en eller to instruktører og deltager i en klasse studerende. Hvad er et kursus i tekstil design? Tekstildesign er processen med at skabe et design eller et mønster til tekstiler, enten vævet eller overtrykt. Teknikker som slip… Læs mere

På universitet eller universitet er et kursus en studieenhed om et bestemt emne, der ligner en klasse på gymnasiet. Fra et par uger til flere år undervises kurset af en eller to instruktører og deltager i en klasse studerende.

Hvad er et kursus i tekstil design? Tekstildesign er processen med at skabe et design eller et mønster til tekstiler, enten vævet eller overtrykt. Teknikker som slipsfarve, batik, naturmotiver, vandmaleri og vævede designs vil blive dækket i et kursus, samt hvordan man opretter dine egne designs ved hjælp af de metoder, der læres. Tegning og maleri er især vigtige færdigheder, når man overvejer dette kunstneriske kursus.

Studerende, der lærer tekstildesigns processer, kan hente vigtige færdigheder, såsom problemløsning, udvidet kreativitet og større viden om tekstiler generelt. Disse færdigheder kan være nyttige på andre områder af livet uden for skolen, og problemløsning er særlig værdifuld.

Et kursus i tekstildesign kan vare 12 uger eller længere, og prisen afhænger af den skole, der byder på kurset. Flere oplysninger kan hentes ved at kontakte universitetet eller universitetet efter eget valg for flere tilmeldings- og registreringsgebyroplysninger.

Mens tekstildesign er et noget smalt felt, er karrieremulighederne interessante og fokuserer på forskellige aspekter afhængigt af branchen. Freelance tekstil kunst, vævning, mode tekstil design, boligindretning tekstil design, kvalitetssikring inspektion for tekstiler og produktudvikling til indretning er alle karriere, der kan være til rådighed for en vellykket kandidat fra et tekstil design kursus.

College uddannelseskurser er mere tilgængelige nu end nogensinde før, og ønskede kurser kan tilbydes lokalt, online eller endda internationalt. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Accademia Riaci
Firenze, Italien

I Textile Design-kurset på Accademia Riaci kan du lære batik, slipsfarve, vandmaleri, linoleum, geometriske mønstre, naturlige motivmønstre, solarisationsmønstre, naturskønne ... +

I Textile Design-kurset på Accademia Riaci kan du lære batik, slipsfarve, vandmaleri, linoleum, geometriske mønstre, naturlige motivmønstre, solarisationsmønstre, naturskønne fotomønstre, strikstofdesign og bunden af ​​vævning, så du kan oprette din faktiske arbejde ved hjælp af en hvilken som helst metode af disse udtryk. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
på universitet