$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Teknologiledelse

Studerende, der forstår den magt, teknologi har i en virksomhed ved, at studere teknologiledelse kan hjælpe dem med at udnytte en succesfuld karriere efter endt uddannelse. Disse kurser kan skabe færdigheder i teknik og andre tekniske baggrunde. Du kan spørge dig selv, hvad der er et kursus i teknologiledelse? Teknologiledelse programmer tilbyder de studerende mulighed for at få strategiske… Læs mere

Studerende, der forstår den magt, teknologi har i en virksomhed ved, at studere teknologiledelse kan hjælpe dem med at udnytte en succesfuld karriere efter endt uddannelse. Disse kurser kan skabe færdigheder i teknik og andre tekniske baggrunde.

Du kan spørge dig selv, hvad der er et kursus i teknologiledelse? Teknologiledelse programmer tilbyder de studerende mulighed for at få strategiske og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at flytte ind i teknologiske eller ledende stillinger. Kurset fremmer virksomhedsledelse og yderligere viser teknologiens indflydelse på operationelle og strategiske mål. Studerende, der afslutter klassen kan være i stand til at skabe deres egen konkurrencefordel med evnen til at udnytte teknologien i en virksomhed.

Der er flere fordele ved at tage disse klasser, herunder opnåelse af evnen til at skabe og implementere strategier og processer for en effektiv driftsøkonomiske.Klassen kan også hjælpe eleverne finpudse deres problemløsning, kreativ og kritisk tænkning, taktisk beslutningstagning, global bevidsthed og ledelsesmæssige færdigheder.

Omkostningerne for klassen, kan variere afhængigt af programmet, institution og landet instituttet er beliggende. Kommende studerende skal kontakte skolen direkte for registreringsomkostninger og andre gebyrer.

Studerende, der tager disse kurser kan finde sig selv i stor efterspørgsel efter en række forskellige positioner, herunder både ledelsesmæssige karriere og strategiske teknologi positioner. Mange organisationer har brug for ledere, der både kan håndtere, oprette og bruge teknologi til at fuldføre strategiske mål. Klasserne tilbyder også fagfolk, som er ikke-teknisk med evnen til at gå ind en mere strategisk lederstilling for at styrke deres viden i forvaltningen teknologi på alle relaterede områder.

Disse kurser udbydes fra en række forskellige universiteter internationalt.Online klasser er også tilgængelige for dem, der bor rundt omkring i verden eller i fjerntliggende områder med begrænset adgang til en facilitet. Fjernundervisningsmoduler leveres til at imødekomme personer med strenge tidsplaner. Kurser kan også tages på deltid eller fuld tid, afhængigt af behovene i den studerende. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
York Technical College
Rock Hill, USA

Industriel drift afhænger stærkt af veluddannet personale for at holde maskiner og udstyr i driftstilstand for at understøtte produktionen. Medarbejdere, der er involveret i v ... +

Industriel drift afhænger stærkt af veluddannet personale for at holde maskiner og udstyr i driftstilstand for at understøtte produktionen. Medarbejdere, der er involveret i vedligeholdelse, reparationer og forbedring af industrielle operationer, skal være velbevandrede inden for områder som sikkerhed, elektricitet, automatisering, programmerbare logik- og automatiseringscontrollere (PLC'er og PAC'er), ventiler, pumper, svejsning, kraftoverførsel, pneumatik, hydraulik, og brug af hånd- og bænkværktøjer. De skal også være i stand til effektiv kommunikation, fortolkning af tegninger og brug af matematik. Kandidater er kvalificerede til entry-level job inden for industriel vedligeholdelse på grund af den brede baggrund, der tilbydes af læseplanen. -
Kursus
Engelsk
Sep 2022
på universitet