ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Tegning i Spanien

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Tegning som akademisk emne kunne udforske naturen og mulighederne i forskellige tegning medier. Fagfolk, der måske regelmæssigt bruger de færdigheder og viden erhvervet i disse kurser omfatter billedkunstnere, arkitekter, ingeniører og industrielle designere.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Tegning i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Tegning, Spanien Filter

Intensiv konceptkunst

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Kursus
<
Deltid
<
60 timer
Spansk
på universitet

Grunduddannelse professionel til at udvikle dine vigtigste idéer af tegn og scenarier.

Læs mere