ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Tegning Oceanien

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Tegning som akademisk emne kunne udforske naturen og mulighederne i forskellige tegning medier. Fagfolk, der måske regelmæssigt bruger de færdigheder og viden erhvervet i disse kurser omfatter billedkunstnere, arkitekter, ingeniører og industrielle designere.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Deltid Executive kurser i Tegning Oceanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Tegning, Oceanien Filter

Kursus i animation 13 ugers intensiv

Victorian College of the Arts
Kursus
Jan 2021
<
Deltid
<
13 uger
på universitet

Studerende kan forvente en intensiv, praktisk erfaring, der bringer tegninger, objekter og billeder til liv i både narrative og eksperimentelle sammenhænge. Hver elev arbejder ...

Læs mere