ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Tegning i Australien

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Tegning er den handling at manipulere forskellige grafiske værktøjer til at organisere sammensætning, line og værdi for at gøre mærker på en overflade. Tegning studerende kunne undersøge eventuelle relaterede emner, fra teknik til historie og alt derimellem.

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

Deltid Executive kurser i Tegning i Australien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Tegning, Australien Filter

Kursus i animation 13 ugers intensiv

Victorian College of the Arts
Kursus
Jan 2020
<
Deltid
<
13 uger
på universitet

Studerende kan forvente en intensiv, praktisk erfaring, der bringer tegninger, objekter og billeder til liv i både narrative og eksperimentelle sammenhænge. Hver elev arbejder ...

Læs mere