86 Kursus Programmer i Sydamerika for 2024

Kursus Programmer i Sydamerika for 2024Filter
    • Rosario, Argentina

    Fuldtid, Deltid

    4 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Agribusiness Management Program sigter mod at uddanne fagfolk til beslutningstagning og til at tilbyde forretningsgenovervejelsesværktøjer.

    • Chía, Colombia

    Deltid

    10 timer

    Fjernundervisning

    Spanish

    Den frivillige program kræver et mellemliggende niveau i spansk og en to måneder minimum kursus. Der er flere alternativer frivilligt arbejde i institutioner, der tilbyder barn eller ældrepleje.

    • Rio de Janeiro, Brasilien

    På campus

    Portugisisk

    Entrepreneurship and Internationalization Center er et sæt celler og projekter, der giver Ibmec studerende et miljø til at udøve deres færdigheder og evner med frihed og selvstændighed.

    • Guayaquil, Ecuador

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Studerende i semester i Ecuador Program har mulighed for at lære, praksis og perfektionere deres spanske sprogkundskaber i løbet af deres tid på UEES. Vi tilbyder seks niveauer af spansk sprogundervisning, og to indhold fokuseret niveauer for dem med avancerede færdigheder. Studerende er placeret i den rette kurs efter deres påviste niveau.

    • São Paulo, Brasilien
    • La Verne, USA
    • + 1 more

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Uddybe viden i logistik, Operations og kvalitetskontrol ved hjælp af, som reference begrebet lean manufacturing (Toyotism) anvendes på fabrikker og tjenester.

    • Salvador, Brasilien

    Deltid

    1 uge

    På campus

    Portugisisk

    Hovedformålet med kurset er at få eleverne til at opnå gode kommunikationsevner på portugisisk, med succes. Det betyder, at ikke blot vil blive undervist i grammatik og ordforråd, men også lytte, læse, skrive og mundtlig produktion, både i formelle eller dagligdags sammenhænge. En introduktion til den brasilianske livsstil, skikke og sociale skikke, politik og kultur er også en vigtig del af ...

    • São Paulo, Brasilien

    Fuldtid

    På campus

    Dette program sigter mod at udforske en bred vifte af emner i portugisisk sprog, brasiliansk litteratur, litteratur på engelsk, Litteraturvidenskab, oversættelse undersøgelser, Kulturstudier. kurserne vil fokusere på emner

    • Ipameri, Brasilien
    • Cidade Universitária, Brasilien

    Fuldtid

    3 uger

    På campus

    MÅL.At give de studerende et overblik over aktiviteter i Brasilien, capacitating dem til at indlede der aktivitet eller for dem, der allerede har udviklet deres egen virksomhed, kan

    • Bogotá, Colombia

    Fjernundervisning

    Cultural Management er begyndt at tage fat i hele verden, da omfanget af globaliseringen fænomen på det kulturelle område har bragt ideen om en mulig homogenisering af told

    • Recoleta, Argentina
    • Buenos Aires, Argentina

    Fuldtid

    På campus

    Argentinas fantastiske vin-producerende tradition bliver mere international opmærksomhed end nogensinde før. I dag er det den vigtigste vinproducent i Sydamerika (5. i verden) med mere end 1,3 milliarder liter produceret årligt.Især kendt for sin dybe,

    • Ecuador, Ecuador

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    USFQ Galápagos campus tilbyder internationale studerende den unikke mulighed for at studere i et af de mest uberørte naturlige laboratorier i verden. Galápagos-semesterprogrammet tilbyder fire akademiske spor i biologiske og sociale videnskaber, alle undervist på engelsk.

    • Bogotá, Colombia

    På campus

    Spanish

    Dette kursus kombinerer vores Intensive Spanish Course om morgenen med Business -klasser om eftermiddagen. Du kan studere det spanske sprog og samtidig lære om erhvervslivet i Colombia. Emner aftales med dig for at sikre, at materialet er relevant og tilpasset dine forretningsbehov. Når du har tilmeldt dig kurset, skal du sende os en liste over de emner, du vil dække i dine klasser. Vi dækker blandt andet aspekter som marketing, finansiering, forhandlinger, kulturelle, politiske og økonomiske aspekter for at imødekomme de behov, der opstår i det nuværende globale miljø.

    • 439, 1003, Argentina

    På campus

    Spanish

    Expanishs private spanske lektioner i Barcelona er tilpasset til at tilpasse sig den studerendes behov. Læreren giver personlig opmærksomhed og bruger materialer, der tilgodeser elevens interesser og sproglæringsmål. Klasseplanlægning er fleksibel. Der er mange muligheder for at nyde private spanske lektioner i Barcelona i vores skole. Du kan vælge at tage klasser, når du vil, eller tilmelde dig individuelt 10 eller individuelt 20 lektioner. Disse kursers individuelle karakter giver dig mulighed for hurtigt at udvikle dig og udvikle dine spanske sprogkundskaber med tillid, hver session er tilpasset dine specifikke behov inden for pensum.

    • San Nicolás, Argentina

    På campus

    Spanish

    INTENSIVO 80 TIMER Kursus anbefales til tilflyttere, der skal lære sproget fra begyndelsen i et fremskredent tempo. Kursets metode og dens fokus er især centreret om den portugisiske taler, idet standardudlændingen lægges til side. Ifølge den fælles europæiske ramme omfatter dette kursus niveauerne A1 og A2. Hvis du har studeret spansk før, skal du anmode om niveautesten. Kursets længde er cirka en måned; det er et mandag til fredag kursus med en 80-timers klasse belastning, 4 timer om dagen. Ved afslutningen af kurset vil de studerende tage en test for at vurdere, om de er i stand til at gå ind på det næste niveau. På dette kursus vil eleverne tage følgende klasser: Grammatik Fonetik og musik Argentinsk historie kultur og samfund Positive samtaler Blandt andre

    • Bogotá, Colombia

    På campus

    Spanish

    Vi får kulturen til at ske En virksomhed, der ikke ændrer sig hurtigere end miljøet, er en virksomhed, der går baglæns. GP Strategies hjælper med at tilpasse dit lederskab, din strategi og din organisationskultur for at opnå nye niveauer af succes på markeder i konstant udvikling. Vores ledelses- og kulturændringsproces hjælper organisationer med at blive markedsledere ved at drive forandring frem for blot at reagere på det.