$close

Filtre

Se resultater

Executive kursus i Sydafrika, Mmabatho

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke ku… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Kurser i Sydafrika, Mmabatho. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Sydafrika
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
North-West University (inc Potchefstroom Business School) North West
Mmabatho, Sydafrika

Dette er et af universitetets flagskibsprogrammer, der er akkrediteret med det sydafrikanske institut for Chartered Accountants (SAICA).

Dette er et af universitetets flagskibsprogrammer, der er akkrediteret med det sydafrikanske institut for Chartered Accountants (SAICA). -
Kursus
Engelsk
på universitet