$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Stordata (big data)

Et kursus er en uddannelsesenhed. Typisk tager eleverne flere kurser, mens de forfølger en grad. Men nogle kurser kan træffes af sig selv for at give certificering eller bro over kløften mellem grader. Denne læringsenhed varer normalt et par uger til et år. Hvad er kurser i store data? De er kurser designet til at undervise eleverne i at analysere og forstå store datasæt. Deltagerne kan l… Læs mere

Et kursus er en uddannelsesenhed. Typisk tager eleverne flere kurser, mens de forfølger en grad. Men nogle kurser kan træffes af sig selv for at give certificering eller bro over kløften mellem grader. Denne læringsenhed varer normalt et par uger til et år.

Hvad er kurser i store data? De er kurser designet til at undervise eleverne i at analysere og forstå store datasæt. Deltagerne kan lære at afsløre tendenser, mønstre og foreninger efter at have analyseret store data. Indledende kurser kan tage et mere grundlæggende kig på dette emne, mens avancerede kurser kan dykke ind i specifikationer af store data. Videnskabsfolk, der studerer datalogi, teknik, kunstig intelligens eller ledelsesinformationssystemer, må måske tage nogle kurser i dette fag. Et kursuss layout kan variere fra skole til skole, men kan indeholde forelæsninger, diskussioner og eksamener.

At studere store data giver deltagerne et godt fundament for kritisk tænkning, analyse og organisationsfærdigheder. Disse efterspurgte evner kan gøre kandidater mere konkurrencedygtige ansøgere. I nogle tilfælde kan disse velkendte evner føre til højere startlønninger.

Omkostningerne ved et kursus kan være forskellige på hvert universitet. Nogle gange afhænger prisen selv af kurset selv, dets varighed og emnet. Ansøgere, der ønsker at kende undervisningen, må muligvis kontakte den skole, de håber at deltage i.

Kandidater, der har brugt meget tid på at studere store data, kan have en række karrieremuligheder, herunder informationssystemingeniør, datalogiker, netværkssystemarkitekt, stor dataudvikler, softwareingeniør, teknologisk forsker og dataanalytiker. Nogle studerende kan have en helt anden karrieremuligheder baseret på deres grad og tidligere arbejdshistorie.

Uanset hvor du bor, kan du muligvis tilmelde dig disse typer kurser. Mange universiteter har online og on-campus programmer. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
edX
Cambridge, USA

Oplev forholdet mellem Big Data og Internet of Things (IoT).

Oplev forholdet mellem Big Data og Internet of Things (IoT). -
Kursus
Deltid
5 uger
Engelsk
Online
 
Macaulay Honors College at CUNY
New York, USA

I nutidens verden oversvømmes mennesker konstant med information fra online publikationer, traditionelle medier, politikere og deres sociale mediefeeds. Ikke alle oplysninger ... +

I nutidens verden oversvømmes mennesker konstant med information fra online publikationer, traditionelle medier, politikere og deres sociale mediefeeds. Ikke alle oplysninger er korrekt undersøgt af de relevante ekspertsamfund, især når det kommer til videnskabelig information i det offentlige rum. -
Kursus
Engelsk
 
Central Johannesburg College
Johannesburg, Sydafrika

Vores moderne institution er interesseret i at dyrke et miljø, hvor unge studerende kan komme sammen og lære i et kreativt og fleksibelt miljø.

Vores moderne institution er interesseret i at dyrke et miljø, hvor unge studerende kan komme sammen og lære i et kreativt og fleksibelt miljø. -
Kursus
Engelsk
Feb 2022
på universitet