ACADEMICCOURSES.DK

Executive kursus i Sri Lanka

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Selvom der er mange muligheder for videregående uddannelser i Sri Lanka, en god del af beboerne vælger ikke at deltage i disse institutioner. Selvom internationalt pres har hjulpet nogle i udvikling, er forslag til universitet ofte mødt med modstand fra lokalbefolkningen.

Kurser i Sri Lanka. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Kommerciel pilotcertifikat (CPL)

Asian Aviation Centre
på universitet Fuldtid 10 - 12 måneder Januar 2020 Sri Lanka Colombo

Commercial Pilot Licence (CPL): Final Selection vil blive baseret på lægeundersøgelse godkendt af Civil Aviation Authority. Aptitude test foretaget af asiatiske Aviation Centre.

Privatpilot (PPL)

Asian Aviation Centre
på universitet Fuldtid 4 - 6 måneder Januar 2020 Sri Lanka Colombo

Privatpilot (PPL): Final Selection vil blive baseret på lægeundersøgelse godkendt af Civil Aviation Authority. Aptitude test foretaget af asiatiske Aviation Centre.

Faglig udvikling uddannelse

SLIIT COMPUTING
på universitet Fuldtid 2 - 4 måneder Januar 2020 Sri Lanka Colombo

Korte kurser er den ideelle løsning for de studerende, virksomhedsejere og interesserede enkeltpersoner, der ønsker at fikse op deres CV'er eller udvikle og forbedre deres operationelle færdigheder og viden.