109 Kursus Programmer i Sprogstudier 2024

Kursus Programmer i Sprogstudier 2024Filter
  • Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Vil du... Eventyr og udforskning? Multikulturelt engagement? Personlig udvikling? Udvidede horisonter? Tag med os til et Gap Year i Schweiz, livets eventyr!

    • Dallas, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    ESOL-pensum er designet til at udvikle færdigheder i at lytte, tale, læse, grammatik og skrive på engelsk som forberedelse til studie på universitetsniveau. At tage ESOL-kurser på Dallas College er en overkommelig måde at komme i gang på en vej til en lysere fremtid. Uanset om du tager klasser for at overføre til et fireårigt college eller universitet, eller for personlig berigelse, vil vores læseplan give dig de grundlæggende færdigheder, du har brug for.

    • Dallas, USA

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Det intensive engelske program tilvejebringer Kristus-centreret engelsk undervisning af kvalitet for internationale studerende i forberedelse til at komme ind på Dallas Baptist University kandidatuddannelser og for andre personlige mål for traditionelle alders- og voksne studerende for at producere tjenestelejere, der har evnen til at integrere tro og læring gennem deres respektive opkald.

    • Lisbon, Portugal

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Portugisisk

    Instituttet for portugisisk sprog og kultur er en undervisnings- og forskningsafdeling i School of Arts and Humanities of the University of Lisbon , det største portugisiske universitet.

    • Perugia, Italien

    Fuldtid

    4 uger

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Italiensk

    Vi tilbyder italiensk sprog- og kulturkurser, på campus og på afstand, som er blandt de mest berømte i Italien. De sigter mod at fremme sproglig interaktion på italiensk mellem elever og lærere og indebærer et aktivt engagement i en af de mest interessante og autentiske italienske byer - Perugia. Selv på afstand afholdes alle kurser "ansigt til ansigt" (synkronundervisning), derfor med aktiv inddragelse af eleverne.

    • Paris, Frankrig

    Deltid

    12 uger

    På campus

    French

    S05-aftenkurset finder sted mandage, tirsdage og torsdage (fra 17.00 til 19.00 eller fra 19.00 til 21.00), denne formel tilbyder sprogundervisning, der giver eleverne mulighed for at udvikle sig i deres beherskelse af fransk (grammatik, bøjning, stavning, ordforråd, tilgang til litterære tekster, skriftligt og mundtligt udtryk).

    • Cape Town, Sydafrika

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Engelsk

    Elsker du det videnskabelige studie af sprog og litteraturens skrevne værker? Sproget giver os mulighed for at udtrykke vores tanker, udspørge vores overbevisninger, etablere bånd til andre og få indsigt i, hvem vi er. Ved at vælge nogle få semesterkurser vil de studerende udvikle en særlig bevidsthed om sproget i al dets pragt og blive klogere på den vigtige rolle, sproget spiller i et individs og et samfunds liv. Formålet med disse kurser er at producere studerende, der kan demonstrere en kritisk forståelse og færdighed inden for områderne sprog, læsefærdigheder og litteratur samt forskning inden for pædagogisk lingvistik med det formål at engagere sig positivt i sproglig mangfoldighedsproblematikker, som man støder på i nutidens. samfund. Tilmeld dig Semester Study Abroad Program i dag! Vælg mellem en række bachelor- og masterkurser på tværs af en bred vifte af discipliner til international meritoverførsel.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Fuldtid

    1 uge

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Kom, lær og udforsk en af de smukkeste byer i Rusland om vinteren: spændende kulturelt og socialt liv, maleriske omgivelser og forstæder. Skt. Petersborg er en ægte underholdende kosmopolitisk med et stort kulturelt bidrag.

    • Binghamton, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Oversættelsesforsknings- og undervisningsprogrammet (TRIP) tilbyder en minor i oversættelsesstudier. Minor supplerer uddannelser i fremmedsprogsstudier og er en mulighed for studerende, der har et avanceret kendskab til et eller flere fremmedsprog og en interesse for oversættelse, enten som profession eller som et område af akademisk forskning.

    • Carson, USA

    8 uger

    På campus

    Engelsk

    • Santander, Spanien

    Fuldtid

    13 dage

    På campus

    Spanish

    • Florida City, USA

    Fuldtid

    8 uger

    På campus

    Engelsk

    ESOL -programmet er for studerende, der skal forbedre deres engelskkundskaber, inden de starter en uddannelse på Keizer University. Programmet fokuserer på at forbedre elevernes læse-, skrive-, tale- og lyttefærdigheder, samtidig med at de lærer dem akademisk engelsk. Det er ikke et uddannelsesprogram, men det forbereder de studerende på en grad efter eget valg.

    • Salvador, Brasilien

    Deltid

    1 uge

    På campus

    Portugisisk

    Hovedformålet med kurset er at få eleverne til at opnå gode kommunikationsevner på portugisisk, med succes. Det betyder, at ikke blot vil blive undervist i grammatik og ordforråd, men også lytte, læse, skrive og mundtlig produktion, både i formelle eller dagligdags sammenhænge. En introduktion til den brasilianske livsstil, skikke og sociale skikke, politik og kultur er også en vigtig del af ...

    • Heroica Veracruz, Mexico

    Fuldtid

    2 uger

    På campus

    Engelsk, Spanish

    • Bragança, Portugal

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    IPB kører en veletableret 1 år lange portugisiske sprog og kultur kursus (PLC) for internationale studerende. Kurset henvender sig til studerende på udenlandske videregående uddannelsesinstitutioner (VUI) at supplere deres uddannelse i det portugisiske sprog og også for andre studerende og offentligheden interesseret i at lære det portugisiske sprog.