ACADEMICCOURSES

Sprogstudier kurser i Lauderdalefortet.Find kurser og korte kurser i Sprogstudier i Lauderdalefortet

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Fort Lauderdale er en by i den amerikanske stat Florida, på Atlanterhavskysten 23 miles (37 km) nord for Miami. Fort Lauderdale er opkaldt efter en række forter bygget af USA under Anden Seminole krig. Otte institutioner for videregående uddannelse har hoved-eller satellit campusser i Ft Lauderdale.

Sprogstudier kurser i Lauderdalefortet - Søg efter kurser og korte kurser i Sprogstudier i Lauderdalefortet. Alle info her!

1 Resultater i Sprogstudier, Lauderdalefortet Filter

General English

The Language Academy
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Der er et særligt program for undersøgelse for hvert niveau og vores grading system giver dig mulighed for at skifte til det næste niveau, når du er klar.

Læs mere