close

Filtre

Se resultater

Kurser: Sprogstudier i Thailand

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Executive kurser i Sprogstudier i Thailand. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
BAs
format_list_bulleted Filtre
International Sustainable Development Studies Institute
Chiang Mai , Thailand

Thai sprog og samfund fokuserer på at studere det thailandske sprog og kultur og forstå thailandsk historie og samfund.

Thai sprog og samfund fokuserer på at studere det thailandske sprog og kultur og forstå thailandsk historie og samfund. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
Jun 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her