ACADEMICCOURSES

Sprogstudier kurser i Heroica Veracruz.Find kurser og korte kurser i Sprogstudier i Heroica Veracruz

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Veracruz er et hjem for mange kendte universiteter i Mexico. Den mest berømte universitet i byen er Universidad Veracruzana der giver de studerende med 56 bachelorgrader programmer, 37 skibsførere og 5 ph.d. '.

Sprogstudier kurser i Heroica Veracruz - Søg efter kurser og korte kurser i Sprogstudier i Heroica Veracruz. Alle info her!

1 Resultater i Sprogstudier, Heroica Veracruz Filter

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Kursus
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 uger
Engelsk
Spansk
på universitet

tilbyder seks niveauer af spansk. Studerende tager en online placering test eller presencial mundtlig test, og derefter de er tildelt til det niveau, der bedst passer deres be ...

Læs mere