ACADEMICCOURSES

Sprogstudier kurser i Wuxi.Find kurser og korte kurser i Sprogstudier i Wuxi

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Denne gamle kystby i det sydlige dele af Kina har en historie af unikke videregående uddannelsesinstitutioner, hvor eleverne udmærker vidunderligt trods af deres sociale baggrund. Bortset fra universiteterne, er regionen serveres uddannelse-wise ved professionshøjskoler og Erhverv gymnasier.

Sprogstudier kurser i Wuxi - Søg efter kurser og korte kurser i Sprogstudier i Wuxi. Alle info her!

1 Resultater i Sprogstudier, Wuxi Filter

Kinesisk kultur kursus

Shanghai Mandarin Garden Language & Culture Center
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Kina har en lang og glorværdig historie og hun har set mange ændringer. Kultur Kursus har til formål at hjælpe dig med at forstå mere om Kina og hendes folk, kultur og skikke, ...

Læs mere