Filter
Kursus
Ungarn Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Sprog i Ungarn

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Executive kurser i Sprog i Ungarn. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs

1 Resultater i Sprog, Ungarn

Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs
International Business School – Budapest

Det Intensive Language Programme (IELP) er blevet kørt med succes i mange år nu på International Business School. Dens primære mål er at forberede de studerende til at fo ... [+]

Det Intensive Language Programme (IELP) er blevet kørt med succes i mange år nu på International Business School. Dens primære mål er at forberede de studerende til at fortsætte deres studier i engelsk på højere uddannelsesniveau. Det er derfor først og fremmest anbefales til dem, der i sidste ende ønsker at opnå en grad fra International Business School / Oxford Brookes University. Men det er også ideel til dem, der blot ønsker at forbedre deres engelsk til forskellige formål.

Programmet omfatter undervisning 23 timer i engelsk om ugen, der er 600 timer pr skoleår. Alle sproglærere er højt kvalificerede og har stor erfaring i at undervise. Programmet tilbyder også en unik mulighed for at lære 6 timer Business engelsk om ugen på alle niveauer (bortset fra det absolutte begyndere). Eleverne er grupperet efter deres faktiske niveau i engelsk, de niveauer spænder fra Begynder til Upper-Intermediate / Advanced. Når de har opfyldt kravene i første semester, studerende fortsætter deres studier på den næste, højere niveau i engelsk sprog. ... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Fuldtid
Deltid
100 timer
på universitet
Læs mere på dansk