ACADEMICCOURSES

Kurser: Spiritualitet Europa

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Executive kurser i Spiritualitet Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Spiritualitet, Europa Filter

Kursus i den liberale kunst Grammatica: Fra traume til transformation

Ubiquity University
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vi vil undersøge forholdet mellem vores forståelse af den kosmiske virkelighed og vores evne til at transformere traumer. Vores opfattelse af virkelighed former hvordan vi kan ...

Læs mere