205 Kursus Programmer i Spanien for 2024

Kursus Programmer i Spanien for 2024Filter
    • Manresa, Spanien
    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    7 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Advanced Culinary Arts Postgraduate Degree for at lære om globalt køkken, moderne og traditionelt køkken, kreativitet, innovation og nye teknikker, herunder de bedste catalanske madopskrifter,

    • Marbella, Spanien

    Fuldtid

    13 uger

    På campus

    Engelsk, Spanish, French, German, Italiensk, Kinesisk, Russisk

    Executive-programmet er et 13-ugers program for alle (både ikke-akademikere og akademikere), der er interesserede i at opnå et solidt fundament, også med arketypisk personlig udvikling til højere mål i livet, undervisning, politik og forretning. Dette er et unikt program baseret på 40 års banebrydende udforskninger, som indebærer en unik pædagogisk tilgang til selvopdagelse og mening i sammenhæng med livslang vækst for enkeltpersoner, der ønsker et højere echelon. Du er muligvis på en karrierevej. Du har muligvis en familie. Du kan få succes som afdelingsleder eller som administrerende direktør. Du har måske startet en politisk karriere. Sikker på er, at de fleste enkeltpersoner personligt og professionelt er bosatte eller ej, ikke har meget tid til at indsamle ny viden og værdifuld forståelse. Visst er det, at de fleste enkeltpersoner i ansvarlige stillinger har deres oplysninger fra de almindelige mediekilder eller erhvervsformet videreuddannelse. Dette betyder en blanding af fakta, løgne, snyderier, fabrikationer, ignoreret eller perverteret viden, propaganda, egoture og beskidte magtkampe. Der er kun én måde at komme ud af at være herrenes tjener (slave) bag gardinerne: Den komplette oplysning med den mest avancerede viden om, hvordan man redder verden, planeten og den ægte menneskelige udvikling, tilbydes med dette kort og intensivt program. Deltagerne får den mest avancerede viden om de mentale potentialer for ændringer i forretning, politik, økonomi, uddannelse og forståelse af menneskeliv.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    18 timer

    På campus

    Engelsk

    I nutidens hastigt udviklende forretningslandskab er synergien mellem datavidenskab, kunstig intelligens og marketingstrategier dukket op som en afgørende drivkraft for succes. Vores masterkursus i datavidenskab og kunstig intelligens i markedsføring er designet til at udstyre eleverne med den avancerede viden og færdigheder, der er nødvendige for at navigere i dette dynamiske kryds.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    14 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Spanish

    Slip din iværksætterånd løs på Entrepeneurchef-programmet. Dette kursus giver dig en global vision fra idéfasen til efter åbningen og forbereder dig direkte mod målet: "Jeg vil skabe min egen restaurant". Uanset om du har et klart projekt eller ej, vil kurset åbne dit sind for nye måder at forstå restaurantbranchen på og frem for alt for de måder, hvorpå kunderne vil acceptere dit forslag i de kommende år. Dette kursus er en rejse gennem alle de faser, du skal igennem, med særlig opmærksomhed på kundernes adfærd, de nyeste forretningsmodeller og selvfølgelig det digitale miljø, der vil være en forudsætning for succes.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    6 uger

    På campus

    Engelsk

    I en måned hvert år er 15 udvalgte deltagere med til at instruere en række dokumentarfilm på 3-5 minutter sammen med OTOXO Productions. Disse kortfilm distribueres til festivaler & medier i hele verden og streames på OTOXO-platformen. Alene af disse grunde kræver vi den højeste kvalitet af vores deltageres arbejde og giver dem en uddannelse af højeste kvalitet for at sikre det.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    8 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    • San Roque, Spanien

    Deltid

    1 uge

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Grundlaget for uddannelsessystemer rundt om i verden er forblevet uændret siden den industrielle revolution. Uddannelse ses stadig som et middel til at nå et mål. hvor du går i skole, får en uddannelse og får et job. Uddannelse er dog meget mere end det. Uddannelse skal ses som en livslang proces. Uddannelse skal tage en rolle i et samfund, hvor menneskeheden virkelig og holistisk næres, ikke kun som et middel til at nå målet, men som en uendelig proces, der ikke kun finder sted inden for et klasseværelses mure. \n\n Uddannelsessystemet og faktisk uddannelsesfilosofien skal udvikle sig hurtigt, hvis det skal forberede samfundet på en verden i hastig forandring. En verden, hvor kunstig intelligens udfører opgaver på et øjeblik og muligvis kan erstatte vores kreative tankeprocesser med en automatiseret sammenlægning af data indsamlet af AI. En verden, hvor falske nyheder og desinformation florerer, og forskellen mellem fakta og fiktion synes at være sværere at identificere. En verden, hvor begrænsede ressourcer lægger et stigende pres på en overbefolket planet og skaber nye problemer, som vi bliver nødt til at løse i denne generation. En verden, hvor social etik og moral synes at være blevet erstattet med sociale medier. En verden, som vi nu har evnen til at manipulere i en sådan grad, at vi genetisk modificerer selv planterne i havene, uden overhovedet at forstå konsekvenserne af de ændringer, vi foretager. \n\n I denne verden eller i enhver anden uddannelse er det nødvendigt at gå op og udvikle sig hurtigt! Vi er nødt til at skabe et samfund, hvor uddannelse ikke kvæles og manipuleres af dem i regeringsførelse, hvor samfundet ikke er indoktrineret og er i stand til at tænke kritisk og besidde evnerne til modstandskraft og beslutsomhed.

    • Online

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med 31 % af virksomhederne, der forventes at tilføje kunstig intelligens i deres strategi i løbet af de næste 12 måneder (Adobe), har det aldrig været vigtigere at opkvalificere. Nutidens neurale netværk og maskinlæringsalgoritmer er mere tilbøjelige til at køre en autonom bil, analysere ejendomsmarkeder, drive en chatbot eller hjælpe med kliniske diagnoser og foreslå behandlinger.

    • Barcelona, Spanien
    • Birkirkara, Malta

    Fuldtid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk

    GBSB Global sommerskole i Spanien og Malta giver en stor mulighed for studerende fra hele verden til at udnytte deres sommerferie til at få et forspring på deres uddannelse og udmærke sig akademisk. I to uger i træk i juli 2021 vil de studerende udforske emnet digital forretning og får lejlighed til at opleve, hvordan livet føles som en iværksætter eller en forretningsleder i en innovativ organisation.

    • Barcelona, Spanien
    • Online Spain

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Engelsk

    For internationale studerende, der ønsker at tilbringe et eller to semestre i Barcelona, tilbyder University of Vic - Central University of Catalonia valgfag inden for områderne forretning, design og innovation. Efter afslutningen modtager de studerende et UVic-UCC-certifikat med akademiske kreditter, som deres hjemuniversitet kan anerkende.

    • Online
    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    6 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Teknologien er indarbejdet i erhvervslivet, og alt tyder på, at det vil være trenden på længere sigt. Dette nye design af den globale økonomi og kultur, der fuldt ud påvirker typerne af brugerforbrug og markedernes forretningsmodeller, kræver en tværgående ombygning af virksomhedernes organisatoriske mentalitet, hvilket gør den mere innovativ, effektiv og smidig.

    • Los Angeles, USA
    • Valencia, Spanien

    Fjernundervisning

    Spanish

    Brænder du for specielle effekter? Nu kan du gå fra at være en ren tilskuer til at dedikere dig professionelt til selv at producere dem. Det er lige meget hvilket niveau du starter fra eller dine tidligere studier. Du kan blive professionel og gøre din passion til dit fag. Vi vil guide dig som ægte mentorer og vise dig trin for trin, hvordan du opnår det.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    20 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Akademiets integrerede ATPL er designet til at sikre det højeste niveau af kompetence til at flyve i de mest krævende flyselskaber i hele verden og for at forberede eleverne på virkelige omstændigheder.

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    Blandet

    Spanish

    Til alle de fagfolk, iværksættere og iværksættere, som har brug for at uddybe deres viden inden for kommerciel ledelse og erhverve et globalt og systematisk syn på driften af ​​det kommercielle område.

    • Madrid, Spanien
    • Barcelona, Spanien
    • + 1 more

    Deltid

    9 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Innovativt og med en metode, der fokuserer på forretningsmiljøet, blev Superior-programmet inden for begivenhedsorganisation, protokol og forretningsturisme oprettet med det formål at reagere på sektorens udfordringer og behov, både offentlige og private.