ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus i Spanien, Spain Online

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Fjernundervisning Kurser i Spanien, Spain Online. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

24 Resultater i Kandidat, Spain Online, Fjernundervisning Filter

Sort køn kursus

Escuela de Escritores
Online Deltid 3 måneder Kontakt skolen Spanien Spain Online

Stieg Larsson offentliggjort siden Millennium sagaen, har kønsrelaterede tilhængere ikke stoppede med at vokse. Læsere, forlæggere, boghandlere: alle leder efter det samme: den sorte roman. Men hvad er det nu en krimi? Hvad er nøglen til at skrive mørke historier? Kan du undvære politiets efterforskning i en tekst kaldet "sorte"?

Effektiv Skrivning kursus

Escuela de Escritores
Online Deltid 3 måneder Kontakt skolen Spanien Spain Online

Denne workshop er en landingsbane for folk, der ønsker at forbedre deres skriftligt, enten fordi deres arbejde kræver det, for deres (administrativ, oversættere, akademikere, modstand ...), eller fordi de ønsker at starte studier i litterære frembringelser.

Poetry kursus

Escuela de Escritores
Online Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Spain Online

Denne workshop vil give os de grundlæggende nøgler til forståelse poesi og skrive digte. Vi vil basere sig på læsning og analyse af digtere nutidige henvisning til, på samme tid at opdage vores egen stemme, rytme, struktur, og hvordan skal siges.

Kursus rejseplan fantasi og science fiction

Escuela de Escritores
på universitet Online Deltid 3 år Kontakt skolen Spanien Spain Online Madrid + 2 mere

Centaurer uden Orion er et curriculum af tre niveauer - opdelt i tre akademiske år - designet til at træne forfattere fantasista litteratur.

Kursusplan børnelitteraturen

Escuela de Escritores
på universitet Online Deltid 2 år Kontakt skolen Spanien Spain Online Madrid + 2 mere

Der var engang en læseplan på to niveauer - fordelt over to akademiske år - specielt designet til uddannelse af forfattere af børnelitteratur.

Guion kursus rejseplan

Escuela de Escritores
på universitet Online Deltid 2 år Kontakt skolen Spanien Spain Online Madrid + 2 mere

Rejseplan Guion (film, tv og nye medier) er et curriculum af to niveauer - fordelt over to akademiske år - specielt designet til uddannelse af manuskriptforfattere.

Selvfølgelig novelle

Escuela de Escritores
Online Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Spain Online

Vores verden bevæger sig til mule blinker og små historier, der udgør en helhed, og den korte historie er ikke mindre. I denne indledende kursus vil vi lære brugbare teknikker og tricks til at give vores korte historier om styrke og dybde. Tæl en masse med meget lidt. Foreslå. Impact læseren og fangst. Gennem skrivning og analyse af tekster (egne og de andre forfattere) den studerende vil opdage deres egen stil og præferencer, mens udvikler sig som forfatter.

Selvfølgelig rejseplan roman

Escuela de Escritores
på universitet Online Deltid 3 år Kontakt skolen Spanien Spain Online Madrid + 2 mere

Rejseplan Novel er en pædagogisk program designet specielt til dannelsen af ​​romanforfattere. Gennem programmet studerende vil lære den foreslåede School of Writers at blive gravide, organisere og skrive en roman fra idé til den endelige korrektion metode.

Creative Writing Course

Escuela de Escritores
Online Deltid 3 måneder Kontakt skolen Spanien Spain Online

Skrivning er en færdighed, der kan læres. Hvis du ønsker at skrive, du kan, men først skal du kende de teknikker som gamle som mennesket kontor: fortælleren. Fordi en historie kan antage mange former: en historie eller en roman, ja, men også en konference, en annonce eller en biografi.

Ekspert færdigheder management teams

INEAF Business School
Online Deltid 350 timer Åben tilmelding Spanien Spain Online

Uddannelsen tilbydes af dette online kursus er at udvikle grundlæggende funktioner i ledelsesteams i enhver virksomhed. Enhver ansvarlig professionelle skal have beføjelser, så du kan organisere både arbejde som holdet som helhed, at opnå en effektiv styring af personlige og materielle ressourcer til rådighed. Denne ekspert kursus bringer ...

øvre kursus i forebyggelse, styring og løsning af konflikter

INEAF Business School
Online Deltid 100 timer Åben tilmelding Spanien Spain Online

Eksistensen af ​​konflikten som iboende i menneskets liv element får den til at udvikle en særlig måde på arbejdspladsen, på grund af de spændinger, der genereres af relationerne i forsyningskæden, samt forbindelserne genereret hierarki. problemer metode fra en proaktiv, forudse konflikter og håndtere dem, når der genereres er et afgørende element for ...

øvre kursus i mobile marketing og reklame

INEAF Business School
Online Deltid 100 timer Åben tilmelding Spanien Spain Online

Digitale medier har fortrukket former for kommunikation nødvendiggør gennemførelsen af ​​nye markedsføringsmetoder målrettede og fokuserede på mobile enheder. Den nuværende mobiltelefon eksponering (i Spanien antallet af telefoner allerede overstiger værdien af ​​borgere) og interaktion (at interagere bidirektionalt selv identificerer positionen af ​​brugeren) gøre agenterne ...

øvre kursus i e-handel: online forretningsmodel, køb og betaling proces, web forfremmelse, kundeloyalitet og juridiske miljø

INEAF Business School
Online Deltid 150 find din doctor juris Åben tilmelding Spanien Spain Online

Symboliseret på internettet, informationssamfundet og nye teknologier, udgør en revolution i den økonomiske og retlige område. Internationaliseringen af ​​drift og overvinde fysiske grænser i staten gør elektronisk handel er konfigureret som en af ​​de mest kraftfulde værktøjer, som selskabet har, med stadigt stigende betydning af handel ...

Ekspert i business management teknikker og organisationer

INEAF Business School
Online Deltid 250 timer Åben tilmelding Spanien Spain Online

I en foranderlig og stærkt konkurrencepræget verden, faglige kvalifikationer til at føre, innovere, forhandle, administrere tid, gennemføre møder eller teamwork er, hvad gør forskellen mellem succes fagfolk og resten. Derfor er sociale relationer i virksomheden, i dag, de er en af ​​nøglerne til succes. Af denne grund er det vigtigt, at både ...

øverste løbet af erhvervslivet lederskab, coaching og ledelsesteams

INEAF Business School
Online Deltid 100 timer Åben tilmelding Spanien Spain Online

Marked ændringer og virksomheder har været i de seneste år bemærkelsesværdig. Det er ikke længere blot om store overskud eller tjene flere penge, men også det er hensigten, at alle personer, der er involveret i virksomheden er opfyldt. Derfor er sociale relationer i virksomheden, i dag, de er en af ​​nøglerne til succes. Af denne grund er det vigtigt ...