72 Fjernundervisning Kursus Programmer i Spanien for 2024

Fjernundervisning Kursus Programmer i Spanien for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    14 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Spanish

    Slip din iværksætterånd løs på Entrepeneurchef-programmet. Dette kursus giver dig en global vision fra idéfasen til efter åbningen og forbereder dig direkte mod målet: "Jeg vil skabe min egen restaurant". Uanset om du har et klart projekt eller ej, vil kurset åbne dit sind for nye måder at forstå restaurantbranchen på og frem for alt for de måder, hvorpå kunderne vil acceptere dit forslag i de kommende år. Dette kursus er en rejse gennem alle de faser, du skal igennem, med særlig opmærksomhed på kundernes adfærd, de nyeste forretningsmodeller og selvfølgelig det digitale miljø, der vil være en forudsætning for succes.

    • Online
    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    6 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Teknologien er indarbejdet i erhvervslivet, og alt tyder på, at det vil være trenden på længere sigt. Dette nye design af den globale økonomi og kultur, der fuldt ud påvirker typerne af brugerforbrug og markedernes forretningsmodeller, kræver en tværgående ombygning af virksomhedernes organisatoriske mentalitet, hvilket gør den mere innovativ, effektiv og smidig.

    • Online

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med 31 % af virksomhederne, der forventes at tilføje kunstig intelligens i deres strategi i løbet af de næste 12 måneder (Adobe), har det aldrig været vigtigere at opkvalificere. Nutidens neurale netværk og maskinlæringsalgoritmer er mere tilbøjelige til at køre en autonom bil, analysere ejendomsmarkeder, drive en chatbot eller hjælpe med kliniske diagnoser og foreslå behandlinger.

    • Los Angeles, USA
    • Valencia, Spanien

    Fjernundervisning

    Spanish

    Brænder du for specielle effekter? Nu kan du gå fra at være en ren tilskuer til at dedikere dig professionelt til selv at producere dem. Det er lige meget hvilket niveau du starter fra eller dine tidligere studier. Du kan blive professionel og gøre din passion til dit fag. Vi vil guide dig som ægte mentorer og vise dig trin for trin, hvordan du opnår det.

    • San Roque, Spanien

    Deltid

    1 uge

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Udforsk trin 1 indre fornyelsesindhold og begiv dig ud på en transformativ rejse, mens vi dykker ned i væsentlige emner designet til at styrke individer og antænde positive globale forandringer. Dette program tjener som en platform for dyb selvrefleksion og samfundsmæssig transformation, der dækker alt fra forståelse af menneskelige kerneværdier til adressering af systemiske fejl.

    • Madrid, Spanien
    • Barcelona, Spanien
    • + 1 more

    Deltid

    9 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Turisme er en af de mest relevante økonomiske aktiviteter i den spanske økonomi og en af de grundlæggende sektorer i landets sociale og økonomiske udvikling. Inden for sektoren er restaurantområdet, med mere end 270.000 virksomheder og 1,3 millioner job, et af de hurtigst voksende områder og et af de vigtigste dele af turistaktiviteten.

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    7 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Midt i en hidtil uset krise fortsætter få aktivitetssektorer eller har et større skub mod markedet og konstante fremskridt. Stigningen i digitalt forbrug betyder, at fagfolk inden for disse discipliner er efterspurgte dag for dag, især i et konstant skiftende miljø. Superior-programmet inden for digital markedsføring gennem den passende kombination af generel viden og ...

    • Spain Online, Spanien

    Fuldtid

    9 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Online Business Management Course, der er oprettet inden for vores uddannelsestilbud med overlegne programmer, henvender sig til fagfolk, der ønsker at tilegne sig de nødvendige forretningskompetencer for at kunne klare de udfordringer, som virksomhedsledelse i øjeblikket udgør i en organisation.

    • Online Spain
    • Valencian Community, Spanien
    • + 2 more

    Fuldtid

    6 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Dette C1 engelskkursus undervises af indfødte lærere og giver den studerende mulighed for at forstå og kommunikere på dette sprog i næsten enhver kontekst og register. Læreplanen har et kommunikativt fokus og tilskynder til praktisering af mundtlig udtryk og forståelse, samtidig med at avancerede grammatiske færdigheder uddybes. Derudover har den tutorials, hvor tvivl løses, og det lærte konsolideres.

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    7 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Titel af ekspert inden for samfundsansvar og bæredygtighed fra CMI Business School , den første handelshøjskole specialiseret i CSR, hvor integritet hos mennesker tager centrum for at lære processer og teknikker fra et nyt perspektiv på samarbejde og dermed opnå de bedste resultater.

    • Valencia, Spanien
    • Madrid, Spanien

    Deltid

    3 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Sports Law Program, instrueret af Juan de Dios Crespo, betragtet som en af de bedste advokater i Spanien ifølge det britiske magasin "Chambers & Partners", er blevet udtænkt, så den studerende kender sportens juridiske og juridiske fundament fra et perspektiv rent praktisk og gennem ekspertadvokater, der arbejder dag for dag inden for sportsret.

    • Madrid, Spanien

    6 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Logistik er blevet et af de områder af største udvikling i erhvervslivet. Organisationer kræver hver dag flere og bedre fagfolk, som styrer forvaltningen af indkøb, aktier, transport og distribution. Seneca Institute tilbyder det mest komplette program i Logistik, som giver dig mulighed for at gøre en vellykket karriere på dette område.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    2 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk

    Revenue Management er en ledelsesfilosofi, der øger lønsomheden for servicevirksomheder med fast kapacitet såsom hoteller, flyselskaber osv. I disse sektorer er der i øjeblikket en høj grad af implementering. Restaurantsektoren har meget lignende egenskaber som disse industrier, så dens anvendelse ville være meget interessant, men dens anvendelse er endnu ikke udbredt.

    • Estepona, Spanien

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Barcelona, Spanien
    • Montpellier, Frankrig

    Deltid

    110 timer

    Fjernundervisning

    Spanish