ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i Sekretærarbejde

Hvis du gerne vil lære mere om et bestemt emne inden for dit fagområde, tage et kursus er en god mulighed. Et kursus giver dig mulighed for at diskutere og udforske et givent emne med andre elever og en lærer.

Hvad er et kursus i sekretariat? Et kursus i sekretariatet er en klasse, der acquaints studerende med professionen og konventioner sekretærarbejde. Det kan være en del af en certificering eller karriere træningsprogram, og det er sandsynligt at dække emner som korrekt skrive teknikker, korrekturlæsning, kommunikation og organisation. Andre dele af kurset kan dække karrieremuligheder og historie sekretariatet erhverv.

Studerende, der tilmelder i et kursus i sekretariatet kan ofte drage fordel af flere fordele. Færdigheder og viden såsom at skrive, time management, organisation og kommunikation er ofte ønskeligt i ethvert område, og færdigheder du får fra et kursus kan gøre dig til en kandidat til stillinger, der har højere lønninger.

Omkostningerne ved et sekretariat kursus er bestemt af antallet af kreditter, på hvilket niveau kurset er taget, og skolen du deltage. For en mere præcist skøn, er det bedst at kontakte skolen efter eget valg.

Et kursus i sekretariatet er primært designet til studerende, der er interesseret i at arbejde som sekretærer, men lignende positioner omfatter receptionist, kontor manager og udøvende assistent. En af de største fordele ved sekretariatets uddannelse er dens relevans for næsten enhver position, så de studerende kan forfølge job i nogen områder, hvor der er behov kontorarbejde. Andre muligheder omfatter at være en personlig assistent eller generel kontor support.

En sekretariat kursus er ideelt for studerende, der er organiseret og har solide kommunikationsevner, og du kan være i stand til at finde muligheder for at tilmelde online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

14 Resultater i Sekretærarbejde Filter

Hotel Receptionist Kursus

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
på universitet Online Online og campus kombineret September 2020 Spanien Madrid

Bliv certificeret specialist, praksis i de bedste virksomheder og arbejde på, hvad du kan lide

Medicinsk Assistent Program

Mildred Elley
på universitet Fuldtid September 2020 USA Albany New York Pittsfield + 1 mere

Medicinske assistentstuderende lærer korrekt telefonisk etikette, hvordan man hilser patienter, korrekt kortlægning og arkiveringsteknikker, forsikringsbehandling, tekstbehandling, e-mail, tidsplanlægning og håndtering af patienter fra check-in processen gennem eksamen. Medicinske assistentstuderende vil være parat til at arbejde på hospitaler, lægehuse, ambulerende servicefaciliteter og klinikker.

ICB-program i erhvervs- og kontoradministration

Open Learning Group
på universitet Fuldtid 3 måneder Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Dette program er kun billetten, hvis du har ambitioner om at være en effektiv forretningsenhedschef. Forretningseffektivitet er afgørende for virksomhedens kommercielle succes. I dette program vil du lære om forretnings- og økonomistyring, forretningslovgivning, menneskelige ressourcer og marketing blandt andre.

Sekretær

Learnkey Training Institute
på universitet Deltid 9 måneder September 2020 Malta Birkirkara

Dette kursus giver eleverne den fornødne færdighed til at arbejde i Office Administration og i Accounts Department. Efter afslutningen af ​​kurset vil eleven kunne udføre sit arbejde godt inden for et kontor.

Admin & sekretariatsbistand kursus

Oplex Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Uanset om du har brug for at lyse op dit CV, på udkig efter en karriere forandring, eller blot ønsker at lære noget nyt, online Admin & Sekretær kursus er ideel for alle, der ønsker at lære om levere fremragende administration og sekretærservice.

Sekretariatsbistand program

Montreal Technical College (MTC)
på universitet Fuldtid September 2020 Canada Montreal

Udvikling af færdigheder for anvendelsen af ​​principper, regler ...

Kursus i kontoradministration - kontoradministration

Damelin Part Time
på universitet Deltid 65 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter vellykket gennemførelse af hvert færdighedsprogram vil IBS udstede de studerende med et resultatbrev, der beskriver de opnåede moduler og kreditter. Kun ved afslutning af 3 moduler til fulde

Kursus i kontoradministration - introduktion til regnskab (ibs)

Damelin Part Time
på universitet Deltid 65 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter vellykket gennemførelse af hvert færdighedsprogram vil IBS udstede de studerende med et resultatbrev, der beskriver de opnåede moduler og kreditter. Kun ved afslutning af 3 moduler til fulde

Kursus i kontoradministration - introduktion til business engelsk (ibs)

Damelin Part Time
på universitet Deltid 65 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter vellykket gennemførelse af hvert færdighedsprogram vil IBS udstede de studerende med et resultatbrev, der beskriver de opnåede moduler og kreditter. Kun ved afslutning af 3 moduler mod fuld kvalifikation vil eleven blive tildelt et certifikat med a

Kursus i kontoradministration - receptionist og personlig assistent

Damelin Part Time
på universitet Deltid 32 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter vellykket gennemførelse af programmet modtager eleven Damelin Short Programmet i professionel receptionist og personlig assistent certifikat.

Kursus i lægesekretær

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI giver dig mulighed for at deltage i udfordrende men meget tilfredsstillende inden for medicin som lægesekretær. Hvis du er virkelig interesserede i sundhed og medicin og har fremragende kundeservice færdigheder, kan du nyde en spændende karriere i dette erhverv.

Kursus i executive sekretærhjælp

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

For at få de færdigheder, du har brug for at være en effektiv personlig assistent eller udøvende sekretær, tage ICI udøvende sekretariatsbistand kursus. Vores kursus er skræddersyet af troværdige repræsentanter for industrien, så du kan være garanteret af relevant og uddannelse af høj kvalitet.

Administrative kvalifikationer til personlige assistenter - niveau 2

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge November 2019 Det Forenede Kongerige London

Denne personlige assistent træning er egnet til personlige assistenter, sekretærer og administrativt personale. Efter afslutningen af ​​kurset vil du kunne forstå kommunikation som et af de grundlæggende funktioner i et kontor og en proces, der er afgørende for alle former for forretninger mv.

Administrative kvalifikationer for personlige assistenter - niveau 1

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge November 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kontor ledelseskursus er egnet til personlige assistenter, sekretærer og administrativt personale. Efter afslutningen af ​​dette sekretæruddannelse vil du være i stand til at forstå organisationen som en af ​​de grundlæggende funktioner i ledelsen mv.