ACADEMICCOURSES

Kurser: Sekretærarbejde i Canada

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Et kursus i sekretariatet går normalt ind i ansvarsområderne for en kollektiv gruppe af individer, kontoret eller afdelingen generelt. Undersøgelser kan omfatte læring om de ansvarlige for at udføre rutinemæssige administrative og administrative opgaver for en officiel statslig eller international enhed.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Executive kurser i Sekretærarbejde i Canada. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Sekretærarbejde, Canada Filter

Sekretariatsbistand program

Montreal Technical College (MTC)
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
Fransk
på universitet

Udvikling af færdigheder for anvendelsen af ​​principper, regler ...

Læs mere