Filter
Kursus
Canada Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Sekretærarbejde i Canada

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Et kursus i sekretariatet går normalt ind i ansvarsområderne for en kollektiv gruppe af individer, kontoret eller afdelingen generelt. Undersøgelser kan omfatte læring om de ansvarlige for at udføre rutinemæssige administrative og administrative opgaver for en officiel statslig eller international enhed.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Executive kurser i Sekretærarbejde i Canada. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Sekretærarbejde, Canada

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Montreal Technical College (MTC)

Udvikling af færdigheder for anvendelsen af ​​principper, regler ... ... [+]

Program Mål At udvikle færdigheder til at anvende principperne, følgende regler og procedurer: en fingersætning metode reviderede tekster i fransk forvaltningsret ledelsesinformation kvalitet tilgang management tid design og visuel præsentation af et dokument, udarbejdelse og layout af korrespondance i fransk. Udvikling af færdigheder til brug af edb-værktøjer nedenfor: grundlæggende software til tekstbehandling, data, regneark, og udvikle kommunikationsevner til at kommunikere på arbejdspladsen og administrere, på fransk og engelsk, office Communications.

Udvikling af færdigheder til at udføre sekretæropgaver såsom generere og modtage korrespondance på fransk fremlægge dokumenter aftale med anmodninger vedrørende arbejdskraft love at opdatere mapper forberede forretningsmøder udføre rutinemæssige regnskabsmæssige opgaver udføre periodiske regnskabsmæssige opgaver producerer korrespondance på engelsk oversætter korrespondance engelskkundskaber søgte en stærk følelse af organisation og ansvar for kommunikation evne til at arbejde effektivt under pres sans for detaljer og streng ånd god dømmekraft og en følelse af etik jobmuligheder Eksempler: sekretær / assistent / assistent desk officer Associate / Assistant til den assisterende menneskelige ressourcer administration / Executive Assistant administrative embedsmand / administrativ medarbejder forpligtet til dataindtastning kontorelever begået menneskelige ressourcer receptionist kontorarbejdspladser Små, mellemstore og store offentlige og private virksomheder selvstændig fordelene ved at studere på det Højere College of Montreal med dette kursus, vil du have adgang til: et program sanktioneret af Ministeriet for Uddannelse, "højere uddannelse og forskning (MESRS) potentielt bénéfier af stipendier, der tilbydes af vores partnere en praktisk praktik et engelsk program forstærket en bærbar computer tilbydes eksamen! Valg af CSM, er det også vælge: Bistand til livet placering Lokal lettilgængelige... [-]

Canada Montreal
September 2020
Engelsk,Fransk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk