Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Samhandel

Studerende, der er interesseret i at udvikle deres færdigheder og lære mere om et givent emne kan gøre det ved at tilmelde dig i et kursus. Et kursus er typisk en del af en større læseplan, der fører til en grad eller et certifikat, men det kan være en standalone læreproces, også.
Hvad er et kursus i handel? Dette er en klasse, der dækker nogle af de mest væsentlige begreber for handel i erhvervslivet og økonomiske sammenhænge. Studerende typisk dykke ned den aktuelle handel og dens historiske udvikling. Dette kan hjælpe dig til bedre at forstå principper for handel og deres konsekvenser i det internationale erhvervsliv arena. Emner, der kan omfattes omfatte handelsaftaler, kommerciel forhandling, erhvervsret og skikke.
Et kursus i handel kan give værdifuld information til de studerende, og som en del af en uddannelse, kan det hjælpe kompetenceudvikling uhyre.Måske den mest indlysende fordel ved et sådant kursus er den fortrolighed med erhvervslivet, at de studerende lærer, der kan være relevant for en række karrieremuligheder.
Omkostningerne i forbindelse med et kursus i handel varierer baseret på det land, du går i skole i og studieafgifter satser skolens afgifter. Din skolens indlæggelser kontor, men bør være i stand til at give dig en samlet oversigt.
Dette kursus giver de studerende mulighed for at lære om handel, og med færdiggørelsen af ​​en grad i marken, kan du være kvalificeret til relaterede stillinger. Nogle af de job, som du kan forfølge omfatter marketing manager, business strateg eller account manager. Hver af disse kan udnytte principperne lært i en handel kursus, og med en sådan ekspertise, kan du fremme din karriere i erhvervslivet yderligere. Du kan også udvikle din egen tilgang og tilbyder konsulentydelser på freelance basis.
Nogle skoler tilbyder handel kurser til rådighed for online undersøgelse.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Samhandel

EAE | Programas Distancia

Til fagfolk, iværksættere og iværksættere, der ønsker at øge deres viden inden for kommerciel ledelse og erhverve en global og systematisk vision om driften af ​​det komm ... [+]

1. til hvem er det rettet

Til fagfolk, iværksættere og iværksættere, der ønsker at øge deres viden inden for kommerciel ledelse og erhverve en global og systematisk vision om driften af ​​det kommercielle område.

2. KRAV

Overordnet Program er åbent for alle interesserede personer, uanset deres faglige niveau.

3. PROGRAMMETS MÅL

Det overordnede program søger at give og konsolidere den viden og færdigheder, der er forbundet med kommerciel ledelse, fra den generelle og omfattende vision. Dens lokale orientering gør det muligt at fokusere sagerne i vores lands nuværende og dets særlige forhold.

4. METODE

• Online ressourcer. Online-metoden giver stor fleksibilitet ved opdatering og udvidelse af information. Den studerende får adgang til de nødvendige oplysninger, der altid opdateres, ud over indhold, der ikke er inkluderet i programmet, men det kan være af interesse.... [-]

Spanien Spain Online
September 2019
Spansk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
EAE | Programas Distancia

Til alle de fagfolk, iværksættere og iværksættere, som har brug for at uddybe deres viden inden for kommerciel ledelse og erhverve et globalt og systematisk syn på drifte ... [+]

1. til hvem er det rettet

Til alle de fagfolk, iværksættere og iværksættere, som har brug for at uddybe deres viden inden for kommerciel ledelse og erhverve et globalt og systematisk syn på driften af ​​det kommercielle område.

2. KRAV

Overordnet Program er åbent for alle interesserede personer, uanset deres faglige niveau.

3. PROGRAMMETS MÅL

Det overordnede program søger at give og konsolidere den viden og færdigheder, der er forbundet med kommerciel ledelse, fra den generelle og omfattende vision. Dens orientering gør det muligt at fokusere sagerne i vores lands nuværende og dets særlige forhold.

4. Hvor er uddannelsen leveret? I vores kontorer i Madrid og Barcelona blandes eller blandes .... [-]

Spanien Spain Online
September 2019
Spansk
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk