ACADEMICCOURSES

Kurser: Russiske studier Europa

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Russiske studier er blevet populære i mange institutioner. Studerende, der forfølger dette studieprogram, kan tage kurser i russisk sprog, kunst, kultur og politik. Nogle studerende kan endda forfølge russiske studier i Rusland.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Executive kurser i Russiske studier Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Russiske studier, Europa Filter

International Polytechnic Winter School 2020

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Kom, lær og udforsk en af de smukkeste byer i Rusland om vinteren: spændende kulturelt og socialt liv, maleriske omgivelser og forstæder. Skt. Petersborg er en ægte underholde ...

Læs mere

Den russiske Fjernøsten Studies Course

Vladivostok State University of Economics and Service
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Den russiske Fjernøsten Study kursus er et overblik over historien om den russiske Fjernøsten, dets økonomiske, geografiske forhold og aktuelle betydning som trafikknudepunkt ...

Læs mere