$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Restaurantledelse i Schweiz

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.Selvom restaurant ledere overvåge alle operationelle aspekter af en restaurant, vil de stadig brug for at vide grundlæggende oplysninger om køkken / kulinariske komponenter i at drive en succesfuld… Læs mere

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Selvom restaurant ledere overvåge alle operationelle aspekter af en restaurant, vil de stadig brug for at vide grundlæggende oplysninger om køkken / kulinariske komponenter i at drive en succesfuld restaurant, såsom madlavning, buffet teknikker og principper i fødevarelovgivningen sanitet. Desuden restaurant lederkurser også berøre interpersonel kommunikation, menneskelige ressourcer og medarbejderforhold.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Executive kurser i Restaurantledelse i Schweiz. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Schweiz
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
EHL Hospitality Business School
Passugg, Schweiz

EHL Gastronomi korte kurser var specielt designet til kulinariske fagfolk, der arbejder på en uafhængig restaurant eller hotelrestaurant, der er villige til at udforske og mes ... +

EHL Gastronomi korte kurser var specielt designet til kulinariske fagfolk, der arbejder på en uafhængig restaurant eller hotelrestaurant, der er villige til at udforske og mestre avancerede teknikker. Deltagerne skal mestre professionelle madlavningsfærdigheder og viden, da de vil udveksle, samarbejde og få feedback for deres arbejde fra verdensledende kokke. Kursusfordele Faciliteter Nyd state-of-the-art udstyr og teknologi Instruktører Lær og udveksle med de bedste kokke i verden Opskrifter Mestre og få et komplet sæt nye opskrifter med hjem Teknikker Øv og tilegn dig nye madlavningsteknikker -
Kursus
Fuldtid
Engelsk, Tysk
Aug 2022
på universitet