close

Filtre

Se resultater

Deltid Kurser: Restaurantledelse i Frankrig, Pæn

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.Selvom restaurant ledere overvåge alle operationelle aspekter af en restaurant, vil de stadig brug for at vide grundlæggende oplysninger om køkken / kulinariske komponenter i at drive en succesfuld… Læs mere

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Selvom restaurant ledere overvåge alle operationelle aspekter af en restaurant, vil de stadig brug for at vide grundlæggende oplysninger om køkken / kulinariske komponenter i at drive en succesfuld restaurant, såsom madlavning, buffet teknikker og principper i fødevarelovgivningen sanitet. Desuden restaurant lederkurser også berøre interpersonel kommunikation, menneskelige ressourcer og medarbejderforhold.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Som den 5. mest befolkede by i Frankrig, er Nice hjem for over 300, 000 indbyggere. Det er en top turistmål i Frankrig på grund af sin skønhed og klima. Byen har flere højere læreanstalter.

Deltid Executive kurser i Restaurantledelse i Frankrig, Pæn. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Agde, Frankrig +3 Mere

FRENCH Målet er at gøre kandidaterne til effektiv kommunikation i hverdagen og arbejdslivet på flere niveauer: relationer i virksomheden og udenfor, kunderelationer og hierark ... +

FRENCH Målet er at gøre kandidaterne til effektiv kommunikation i hverdagen og arbejdslivet på flere niveauer: relationer i virksomheden og udenfor, kunderelationer og hierarkiet. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
Fransk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her