ACADEMICCOURSES

Religionsvidenskab kurser i Telford.Find kurser og korte kurser i Religionsvidenskab i Telford

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Studerende, der forfølger en uddannelse i religiøse studier kan fokusere på en række emner relateret til historie og praksis i forskellige religioner. Nogle programmer vil se på filosofiske temaer, mens andre kan udforske forbindelsen mellem forskellige religioner og videnskab, psykologi, etik, kunst, populærkultur og sociologi.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Religionsvidenskab kurser i Telford - Søg efter kurser og korte kurser i Religionsvidenskab i Telford. Alle info her!

2 Resultater i Religionsvidenskab, Telford Filter

SY201 - METODER STRATEGI FOR KIRKEPLANNING

Baptist Bible College
Kursus
Aug 2021
på universitet

Dette kursus giver den studerende en bred viden om kirkens vækststrategier, der implementeres i dag, og hjælper ham med at evaluere sådanne metoder i lyset af Skriften.

Læs mere

SY202 - KIRKENS HISTORIE

Baptist Bible College
Kursus
Aug 2021
Engelsk
på universitet

Dette er en undersøgelse af kristendommen fra det første århundrede gennem reformationen med særlig vægt på kirkens institutionelle historie såvel som den teologiske udvikling ...

Læs mere