ACADEMICCOURSES

Religionsvidenskab kurser i Mirfield.Find kurser og korte kurser i Religionsvidenskab i Mirfield

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Et program i religiøse studier kan give de studerende indsigt i religioner, der har påvirket litteratur, kunst, historie og det aktuelle miljø. Studerende kan lære via film, foredrag og observation. Fælles religioner studeret er kristendommen, islam, jødedom, hinduisme og buddhisme.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Religionsvidenskab kurser i Mirfield - Søg efter kurser og korte kurser i Religionsvidenskab i Mirfield. Alle info her!

1 Resultater i Religionsvidenskab, Mirfield Filter

FORMATION TIL PRÆSTESTED

The College of the Resurrection
Kursus
Aug 2021
Engelsk
på universitet

Mænd og kvinder kommer til vores kollegium for at forberede sig til ordineret tjeneste i Church of England, i vores søsterkirker inden for den anglikanske kommunion eller i an ...

Læs mere