Søg her for kurser og korte kurser i Project Management

Find kurser og korte kurser i Project Management

Project Management

Et kursus omfatter undersøgelse af et bestemt emne inden for et bredere emneområde. Et kursus i projektledelse er for den person, der søger at udvikle sine færdigheder i opstilling af mål og gennemførelse i en professionel indstilling.

Man kan spørge, hvad er et kursus i Project Management? Kurser i dette emne varierer i længde fra nogle få uger til spændvidden af ​​en typisk universitet semester. De tilbydes gennem fjernundervisning programmer samt på fysiske campusser. De fleste kurser udbydes med et lignende mål for øje, og det er at hjælpe eleverne lære at sætte og opfylde mål at fuldføre et projekt i et professionelt miljø. Mens store virksomheder, ingeniørfirmaer og store virksomheder generelt ansætte projektledere som en selvfølge, kan den viden anvendes i ethvert miljø og mod enhver opgave med en tidslinje og mål. Eleverne lærer at arbejde med ressourcer både materielle og menneskelige til at bringe projekter ud i livet.

Et projekt lederkursus forklarer hvordan succesfulde projekter er organiseret og administreret. Eleverne lærer om projektets livscyklus. De får værktøjer og teknikker til struktureret planlægning, hvordan til at håndtere forandringer og risici, og hvordan de skal håndtere interessenternes forventninger. Studerende også lære at jonglere flere projekter på en gang. Disse færdigheder til gavn enhver professionel opgave.

Omkostninger til kurser er forskellige fra skole til skole. For nøjagtige oplysninger om gebyr tidsplaner, kontakte individuelle adgangskrav kontorer direkte.

Projektledere er afgørende på tværs af mange brancher. Der er behov for ledere om juridiske teams, i personaleafdelinger at udvikle uddannelsesarrangementer og i supply chain virksomheder. For byggefirmaer og ingeniørfirmaer, projektlederen er en kritisk holdning. Kommunale regeringer tilbyder mange karrieremuligheder for personer med projekt organisation færdigheder. Underholdningsindustrien er en anden kilde til beskæftigelse.En projektleder er vigtigt at bringe kreative projekter som film til lys.

Begynd at styre dine professionelle mål i dag. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Kort Kurser I Ledelse

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
på universitet Fuldtid 4 dage September 2018 Det Forenede Kongerige London

LSBF Executive Education's korte kurser i ledelsen er designet til at give dig specifikke branchekendskaber på bare fire dage. [+]

Kort kurser i ledelse

LSBF Executive Education's korte kurser i ledelsen er designet til at give dig specifikke branchekendskaber på bare fire dage. Du kan vælge mellem en bred vifte af kurser: Business Innovation, Management Consulting og Project Management, strategisk forretningsplanlægning og strategisk ledelse og forandring. Ved kursets afslutning vil du kunne anvende det, du har lært til din nuværende arbejdsplads. Alternativt vil du bruge den viden du har fået til at øge dit CV for at få et nyt job. LSBF Executive Education er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC), og dets kurser er CPD-akkrediterede. Derfor vil du tjene CPD point på nogen af ​​disse korte kurser.... [-]


Professionelle - Professionelle Certifikater - San Diego

Stafford House International
på universitet Fuldtid Deltid July 2019 USA San Diego San Francisco Chicago + 2 mere

Lær forretningskoncepter og anvende dine avancerede engelskkundskaber til team projekter og business cases. Dette engelske program er for studerende, der ønsker at udforske og udvikle deres karriere. [+]

Lær forretningskoncepter og anvende dine avancerede engelskkundskaber til team projekter og business cases. Dette engelske program er for studerende, der ønsker at udforske og udvikle deres karriere.

Tal med fagfolk fra succesfulde virksomheder Lær af besøg på amerikanske virksomheder Arbejdet med team-projekter og komplette business case studier Projektledelse

Minimum niveau

Upper Intermediate

Startdatoer

jan 4. apr 5. jul 3 oktober

Hurtige fakta

Håndtering af tidsplaner, budgetter og risici Hvordan til at bygge en business case Sådan analysere nye projekter Hvordan til at spore og kommunikere fremskridt Marketing & Annoncering ... [-]

Diplom Af Project Management

Australian College of Technology & Business
Online på universitet Fuldtid 30 uger January 2019 Australien Brisbane + 1 mere

Project Management er nu almindeligt anerkendt som en karriere, der kræver visse færdigheder, viden og kvalifikationer. Formelle kvalifikationer er en forudsætning for mange organisationer beskæftiger projektledere. Projektledere allerede i branchen er også begyndt at få kvalifikationer til fremskridt deres karriere. [+]

HVAD ER DET?

En Diploma of Project Management er en formel, nationalt anerkendt kvalifikation baseret på teoretisk og praktisk læring.

Hvorfor få kvalificeret som projektleder?

At blive kvalificeret i en diplomuddannelse i projektledelse er nu betragtes som et must have for en lukrativ karriere i Project Management.

Project Management er nu almindeligt anerkendt som en karriere, der kræver visse færdigheder, viden og kvalifikationer. Formelle kvalifikationer er en forudsætning for mange organisationer beskæftiger projektledere. Projektledere allerede i branchen er også begyndt at få kvalifikationer til fremskridt deres karriere.

Kursusoversigt... [-]


SAP HCM-Succesfaktorer Implementering Træning

Delphi Star Training
Online Deltid 80 timer January 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

SAP Success Factors er den globale leder inden for Business Execution Software, der leverer Cloud-Based Human Capital Management (HCM) Software Solutions ved hjælp af Software as a Service (SaaS) Model. [+]

SAP Success Factors (HCM) Training Course

SAP Success Factors er den globale leder inden for Business Execution Software, der leverer Cloud-Based Human Capital Management (HCM) Software Solutions ved hjælp af Software as a Service (SaaS) Model. Det analyserer huller i forsyning, efterspørgsel og foranstaltninger som følge af planlægningsmetri. Det er designet til flere slutbrugere til at styre en arbejdsstyrkeplan, inkorporere prognosedata i strategiske planer og adgangstastens præstationsindikatorer. SAP Success Factors træning lægger vægt på hele HR Workflow, fra Talent Management til Payroll og Analytics og holder HCM Strategy Future-fokuseret.

Om SAP Succesfaktorer Kursusoversigt... [-]

Online Kursus: Projektledelse Af Ingeniørprojekter: Forberedelse Til Succes

TU Delft Open & Online Education
Online Deltid 7 uger October 2018 Holland Netherlands Online

Er du en (projekt) ingeniør med en teknisk baggrund, men mangler ledelsens viden? Er du ivrig efter at forbedre projektets ydeevne og ønsker at udvide din viden? [+]

OVERSIGT

Er du en (projekt) ingeniør med en teknisk baggrund, men mangler ledelsens viden? Er du ivrig efter at forbedre projektets ydeevne og ønsker at udvide din viden?

Denne forretnings-og ledelseskursus vil fokusere på de nødvendige projektledelseskompetencer til succesfuldt at styre projekter, der skelner mellem tre områder:

Projektlederen og holdetProjektprocessenProjektets kontekst

Kurset fokuserer på de tidlige projektfaser, herunder eksempler fra tekniske projekter inden for forskellige sektorer og brancher (blandt andet, men ikke begrænset til, infrastrukturprojekter og byggeprojekter).

Ved afslutningen af ​​dette kursus har du lavet din egen projektudførelsesplan, enten i en gruppearbejde eller på individuel basis. Selvfølgelig giver holdindsatsen mulighed for en særlig læringserfaring, og vi vurderer aktiv holddeltagelse.... [-]


Kursus I Pmp (projektledelse Professionel)

Zabeel International Institute of Management and Technology
på universitet Fuldtid September 2018 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Projektledelse Professionelt program, der tilbydes af PMI, som introducerer grundlæggende og strategier for moderne projektledelse. [+]

Projektledelse Professionelt program Udbydes af PMI, som introducerer grundlæggende og strategier for moderne projektledelse.

Hvem har brug for programmet

Projektledere, Programledere, QA'er, Erhvervsanalytikere, Ingeniører, Konsulenter og Professionals fra Pharmaceuticals, Finance, Banking og Telecom, som arbejder med live-projekter.

Læringsudbyttet

Man vil lære om Projektledelse Rammearbejde, Projektlivscyklusstyring, Tid, Omkostning, Risiko, Kommunikationsstyring, Kvalitetsstyring, Omkostningsstyring involveret i et projekt.

Program Content Modul 1: Projektledelsesrammen Modul 2: Projektlivscyklus og organisation Modul 3: Projektledelsesprocesser Modul 4: Projekt Integration Management Modul 5: Projekt Scope Management Modul 6: Project Time Management Modul 7: Projektomkostningsstyring Modul 8: Projektkvalitetsstyring Modul 9: Projekt Human Resource Management Modul 10: Projekt Kommunikationsstyring Modul 11: Projektrisikostyring Modul 12: Projektering af indkøb Modul 13: Projektinteressent Management [-]

Project Management Professional (PMP) Course

Global Edulink
Online Fuldtid Deltid 55 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London + 1 mere

[+]

Forretningsudvikler Med PMP®-kvalifikation kan du forvente en årsløn på £ 75 - 80K, og nogle internationale PMP® Professionals tjener £ 1.000 om dagen.

Fordele ved at opnå PMP®-certificeringen

PMP certificering ser godt ud på dit CV Det viser at du har Project Management Experience PMP Project Managers tjener flere penge end ikke-PMP Project Managers At være en PMP kan føre til netværksmuligheder og potentielle jobmuligheder PMP certifikat indikerer at du har en forpligtelse til erhvervet som Project Management KURS-KURRIKULUM MODULE 01

[-]

Projektledelse Af Det Byggede Miljø

Inscape Education Group Dubai
på universitet Deltid 2 dage July 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Det byggede miljø og dets tilknyttede erhverv er i vid udstrækning fokuseret på projektledelse, logistik og kvalitetssikring. [+]

Kursusoversigt

Det byggede miljø og dets tilknyttede erhverv er i vid udstrækning fokuseret på projektledelse, logistik og kvalitetssikring. Alt, hvad du skal gøre, har et klart start- og færdighedspunkt er Project Management. Sande fagfolk i den offentlige og private sektor skal simpelthen vide, hvordan man praktiserer som Projektledelse fagfolk. Dette kursus indeholder: hvad projektledelse handler om, projektets fem dimensioner, projektets livscyklus, hvem er involveret i et projekt og projektplanen.

Kursusdetaljer

Startdatoer

5.

Deltid ansigt til ansigt lærer:

2 x hele dage

Adgangskrav:

Ingen forudsætning.

Leveringssprog:

engelsk

Kursusresultat... [-]

Graduate Certifikat I Projektet Risikostyring

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus giver mulighed for projektstuderende ledelse og erfarne branchefolk til at fuldføre en specialist kursus i projektledelse risikostyring. Risiko for projektet specialister har en voksende vifte af karrieremuligheder. Kursusaktiviteter dækker kommerciel projektledelse, styring projekt kompleksitet og avanceret risikostyring for projektledere. Studerende har mulighed for at vælge valgfag i et område af specialisering. Fag udbydes i blok tilstand, og læringsaktiviteter understrege anvendelse af begreber til den virkelige verdens problemer, effektiv professionel kvalitet kommunikation, og den rolle, analyse identificere og håndtere projektets risici. [+]

Dette program giver praksis-baserede viden, færdigheder og værktøjer til identifikation og styring af risici i projekter på tværs af flere brancher, understøttet af teori og forskning.

Kurset blev udviklet som svar på anmodninger om en specialiseret kursus i risiko rettet mod projektledere industrien. Det tager sigte på praktiserende fagfolk, der ønsker at udvikle specialiserede evner på dette område. Det gælder for professionelle i mange industrier, herunder event management bank og finans, byggeri og ingeniørarbejde,, regering, sundhed og IT.

[-]

Administrere Flere Projekter

Convertas
på universitet Fuldtid 5 dage Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai Abu Dhabi Det Forenede Kongerige London Tyrkiet Istanbul Malaysia Kuala Lumpur + 7 mere

Succesfulde organisationer får altid flere muligheder. Det er da, når man styrer ekspansionen, bliver vigtig. For et hold til at styre flere projekter er der et behov for unikke teknikker og værktøjer. Denne uddannelse vil hjælpe med en vellykket forvaltning af flere projekter på samme tid. [+]

* Forstå forskellen mellem enkelt og flere projektledelsesomfang

* Nøgleprincipper for projektledelse

* Overvågning af flere projekter

* Hvordan man laver praktiske og relevante værktøjer til overvågning af flere projekter

* Administrere flere projektbudgetter og økonomi

* Aktualitet og kvalitetsstandarder ansøgning til flere projekter

* HRM principper for flere projekter

- For mere information: Convertas .org

[-]

Kursus I Time Management Strategier For Projektledelse

FutureLearn
Online Deltid 2 uger November 2018 Det Forenede Kongerige UK Online

Udvikle dine time management færdigheder og opdag tid management strategier for at sikre, at hvert projekt du administrerer kører problemfrit. [+]

Hver projektleder eller projektleder har haft et projekt, der synes at spiral ude af kontrol - absorbere mere tid og ressource end planlagt. Dette kursus vil hjælpe dig med at stoppe det der sker.

Du vil lære strategier for tidshåndtering til at hjælpe dig med at forhindre, at projekter bliver uhåndterlige og udvikle de grundlæggende færdigheder hos en projektleder for at sikre, at hvert projekt du løber opfylder sine frister.

Nu er det tid til at sætte en stopper for runde projekter.

Hvilke emner vil du dække? Introducere tidsstyringsprocesserne Forklar nøglekoncepterne i tidsstyring, herunder lags og leads, kritisk vej, fodringsbuffere, ressourceplanering, ressourceudjævning, planlægningsdato, målslutningsdato, milepæle. Forklar forskellige værktøjer og metoder, der forbedrer tidsstyringen, herunder præcedensdiagrammetode (PDM), kritiske vejmetoder, kritisk kædemetode, Gantt-diagram Hvad vil du opnå? ... [-]

Pmi® Agile Certificeret Praktiserende Træning

Edureka
Online Deltid September 2018 Indien India Online

Edureka's PMI® Agile Certified Practitioner kursus er certificeret af Project Management Institute (PMI) og designet til at give dig en dybdegående viden og forståelse i forskellige Agile Tool & Techniques. [+]

Edureka's PMI® Agile Certified Practitioner kursus er certificeret af Project Management Institute (PMI) og designet til at give dig en dybdegående viden og forståelse i forskellige Agile Tool & Techniques.

Om ACP®

Agile Certified Practitioner-certifikat fra Project Management Institute (PMI-ACP) ® er en af ​​de mest eftertragtede legitimationsoplysninger globalt inden for it-branchen inden for projektledelse. PMI-ACP certificeringen anerkender en persons ekspertise i at bruge agile praksis i deres projekter, samtidig med at de demonstrerer deres øgede professionelle alsidighed gennem agile værktøjer og teknikker. For at opnå Agile-certificeringen skal fagfolk klare PMI-ACP-eksamen udført af PMI®.... [-]


Projektledelse - Niveau 1

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge November 2018 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: processen med projekt screening og udvælgelse; projektledelsens udfordringer ud fra projektlederens perspektiv projektstyring og nøglefunktioner i den overordnede plan mv. [+]

Project Management kurser - korte kurser. Projektplanlægning og ledelseskursus - Niveau 1NØGLEOPLYSNINGERKursuskode: OPM108AVarighed: 1 ugeGebyr: £ 2375 MomsDATOER02 jul til 06 jul 201805 nov til 09 nov 2018KURSUDVALGProjektudvælgelse og porteføljestyringProjektvalgTilgange til projekt screening og udvælgelseFinansielle modellerProjektporteføljeforvaltningLedelse og projektlederLedere versus ledereHvordan projektlederen førerEgenskaber af effektive projektledereProjektkampereDet nye projektledelseProjektledelse professionalismeScope ManagementKonceptuel udviklingOmfanget erklæringArbejdstilladelseOmfangsrapporteringKontrolsystemerProjektafslutningProjektgruppeopbygning, konflikt og forhandlingOpbygning af projektteametKarakteristik af effektive projektteamÅrsager til, at teams fejlerFaser i gruppeudviklingOpnåelse af tværfunktionelt samarbejdeVirtuelle projektteamsKonflikthåndteringForhandlingRisikostyringRisikostyring: en fire-trins procesProjektrisikostyring: En integreret tilgangMålgruppe... [-]

Online Kursus: Projekt

University Of The Free State Business School Online
Online Fuldtid 2 uger Åben tilmelding Sydafrika Bloemfontein

Projekt [+]

Projekt

Projekt

Tidsplan

Projektet

Vurdering

Vurderingen af ​​SLP'erne består af quizzer, diskussioner, en endelig opgave og en online test.

Leveringsmetode

Online

Varighed

2 uger. Dette udelukker den ekstra tid, der er givet for at afslutte den endelige bedømmelse.

Akkreditering

Efter projektets vellykkede gennemførelse

NQF niveau: 5

Kreditter: 10

Forespørgsler:

Ansie Barnard

Strategiske partnerskaber

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]

Kursus I Projektledelse

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Projektledelse er en hurtigt voksende erhverv, og det er meget forståeligt, fordi næsten alle brancher er afhængige af projektledere til at overvåge værker fra start til færdiggørelse. Ministerier og private virksomheder både behov for pålidelige og dygtige personer til at føre deres projekter til succes. [+]

Projektledelse er en hurtigt voksende erhverv, og det er meget forståeligt, fordi næsten alle brancher er afhængige af projektledere til at overvåge værker fra start til færdiggørelse. Ministerier og private virksomheder både behov for pålidelige og dygtige personer til at føre deres projekter til succes. Hvis du ønsker at få de færdigheder, der kræves for at blive en projektleder, tilmelde ICI projekt management kursus og opnå en givende erhverv, der ønskes i mange brancher.

Kursusoversigt Introduktion til projektstyring Project Management Anvendelsesområde og formulering Planlægning Projekter Task delegation Projekt Implementering Projekt Evaluering Project Management Skills Ledelsesevner Personale Udvikling Karriereudsigter ... [-]