Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Professionsuddannelse

Et kursus er en akademisk klasse undervist af instruktører med erfaring i et bestemt fagområde. Kurser varierer i længden afhængigt af emnet, omfanget af indhold og andre faktorer. Nogle har eksklusive adgangskrav, mens andre tilbyder åben tilmelding.

Hvad er et kursus i faglige studier? Denne disciplin er designet til at hjælpe gymnasiet og universitetsstuderende til at forberede sig på at komme ind i en konkurrencedygtig arbejdsstyrke. Fokusområder er brede og omfatter ofte samfundsvidenskab, erhvervsliv, juridik og økonomi. Nogle programmer forbereder kandidater til lederroller i deres brancher, mens andre hjælper internationale studerende, der søger arbejde i et andet land. Industribaserede programmer kan målrettes mod individets specifikke karrieremål; F.eks. fokuserer faglige uddannelseskurser inden for sundhedsvæsener ofte på forskning.

De fleste karriereindstillede individer kan drage fordel af denne type kursus. Studerende lærer at etablere bedste praksis inden for deres områder, hvilket gør dem mere kvalificerede til lederroller. Professionelle studier kurser kan også undervise specifikke færdigheder såsom styring af computersystemer og effektiv business writing, som kan komme til nytte i ethvert erhverv.

Fordi længden og omfanget af faglige studier kurser varierer dramatisk fra et program til det næste, er det svært at estimere omkostningerne. Generelt koster omfattende, omfattende kurser mere end kortere programmer.

Karrieremulighederne for en person, der har taget et kursus i faglige studier, er forskellige, da disse klasser ofte kombineres med specialiseret studie inden for teknologi, erhvervsliv og økonomi. Du vil muligvis overveje dette kursus, hvis du er interesseret i højtstående virksomhedsledelsesroller som administrerende direktør eller administrerende direktør. Mange studerende lykkes i forretningsrådgivningsroller, hvor de giver deres viden og ekspertise til andre virksomheder. Disse typer af kurser kan også føre til en karriere som personaleforvalter, finansiel udbyder, forretningsanalytiker eller projektleder.

Professionelle studier kurser er tilgængelige over hele verden både online og gennem gymnasier og universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

19 Results in Professionsuddannelse

E-Careers

Være i stand til at skabe et sikkert arbejdsmiljø med retningslinjerne af National Undersøgelse bestyrelsen i Occupational Safety and Health (NEBOSH) med denne National G ... [+]

Hvad er formålet med dette kursus?

Undersøgelse kursets indhold for at få en omfattende ny skillset, samt færdigheder til at bestå en prøve.

Omfattende omfatte håndtering af sikkerhed og sundhed (NGC1) Lær alt, hvad du behøver at vide om at kontrollere farer på arbejdspladsen (GC2) Sundhed og sikkerhed Praktisk Applikation (GC3)

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus er for alle, der har behov for en industri anerkendt sundhed og sikkerhedscertificering.

Krav

Der er ingen officielle forudsætninger for dette kursus, men vi anbefaler, at du har en grundlæggende forståelse af NLP teknikker.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden? ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online Slough
Åben tilmelding
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Computer Systems Institute

Computer Systems instituttets Skill Building programmer tilbyder en måde for studerende at få faglige færdigheder, der er nødvendige i erhvervslivet. Hvert program er en ... [+]

Skill Building Programmer

Computer Systems instituttets Skill Building programmer tilbyder en måde for studerende at få faglige færdigheder, der er nødvendige i erhvervslivet. Hvert program er en specialiseret, tempofyldt, fleksibel og fagligt stringent studium. Studerende supplere klasseværelset foredrag med Externships i forskellige stillinger i.

Hvert program er fire faglige kvartaler (44 akademiske uger) i længden og omfatter Externships som en integreret del af læring. Disse programmer er ikke berettiget til afsnit IV finansiering (økonomisk støtte).

Kundeservice Specialist Program - 1 år / 44 uger

Undervisningen - $ 4700 om året eller 1175 dollar per kvartal... [-]

USA Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mere
Åben tilmelding
Fuldtid
11 - 44 uger
på universitet
Læs mere på dansk
iStudy

Du vil kunne få den nødvendige viden og færdigheder, der kræves for at lykkes i denne sektor. Du vil være i stand til at skille sig ud i mængden ved at tilføje vores Heal ... [+]

Hvorfor skal du vælge et af vores Health & Fitness-kurser? Livstidsadgang til vores Health & Fitness kurser Ingen skjulte gebyrer eller eksamensgebyrer Prisbillige, engagerende og højkvalitets e-learning-studiematerialer Fuld Tutor support Effektivt eksamenssystem, vurdering og øjeblikkelige resultater Forbedre din chance for at opnå faglige færdigheder Hvem er dette kursus for?

Da der ikke er nogen erfaring og kvalifikation, der kræves til vores Health & Fitness kurser, er de tilgængelige for alle studerende fra enhver akademisk baggrund.

Krav

Vores Health & Fitness kurser er fuldt kompatible med enhver form for enhed. Uanset om du bruger Windows-computer, Mac, smartphones eller tablets, får du den samme oplevelse, mens du lærer. Derudover vil du kunne få adgang til kurserne med enhver form for internetforbindelse fra hvor som helst når som helst uden nogen form for begrænsning.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

Pædogogik Konstruktioner og Built Environment Sundhed & Fællesskab Humanistiske & Kommunikation informationsteknologi Hvor meget vil det koste? Hvordan søger

University of Southern Queensland

[-]
Australien Australia Online
February 2020
Fuldtid
Deltid
6 semestre
Online
Læs mere på dansk
IES Abroad

Oplev livet i Wien som studerende på psykologi og samfundsvidenskab. Vores kurser giver dig mulighed for at udforske ungdomskulturer, barndomsudvikling, virtuel identitet ... [+]

Hvorfor Wien?

Wien drømmer med mennesker fra hele verden, der har gjort denne by til deres hjem.

Beliggende i centrum af Europa og rig på kultur er dette et sted, hvor folk fra alle samfundslag trives. Måske ikke overraskende er det også en by, hvor samfundsstudiet har en lang historie og hvor moderne psykologi hævder sin fødested. Mange fremtrædende tænkere lavede Wien deres hjem-Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (som lærte i IES Abroad ), og selvfølgelig Sigmund Freud.

Hvad du vil studere

Oplev livet i Wien som studerende på psykologi og samfundsvidenskab. Vores kurser giver dig mulighed for at udforske ungdomskulturer, barndomsudvikling, virtuel identitet på internettet, indvandreroplevelsen og de sociale og psykologiske dimensioner af diskrimination. Uddyp din lærerfaring med en programrelateret tur til destinationer i hele Østrig, Ungarn og Tyskland for at udforske disse spørgsmål i en bredere kulturel og geografisk sammenhæng.... [-]

Østrig Vienna
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Hvorfor Sydafrika?

Disse kurser vil omfatte komparative perspektiver baseret på sydafrikanske eksempler.

Mens du i Cape Town tager du 15-17 point pr. Semester; Alle kurser er 3 point værd, medmindre andet er angivet.

Daglig liv

En del af at føle dig hjemme i Cape Town gør vores yderste for at hjælpe dig med at føle dig tryg og omhyggelig. Uanset om det er et orienteringsprogram, der får dig til at føle sig forberedt, bolig, der er godt placeret og komfortabelt, eller de felture og vandreture, der tager dig til steder uden for den slagne vej - handler det kun om vores elevtjenester.

[-]
Sydafrika Cape Town
January 2020
Fuldtid
Deltid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores politik, social retfærdighed ... [+]

Oversigt

Vores politik, social retfærdighed

Kurser undervises på spansk af fremtrædende professorer, de fleste med primære udnævnelser på en af IES Abroad 's partneruniversiteter. Du kan også tilmelde dig en praktikophold eller en serviceinlæringsplacering i løbet af din tid i Santiago, som vil hjælpe dig med at tilføje international erhvervserfaring til dit resumé eller hjælpe dig med at forstå byens sociale spørgsmål "førstehånds Santiag" bliver dit klasseværelse.

Forestil dig at praktisere din spansk som du tour lokale kvarterer eller besøge lokale erhvervsorganisationer som en del af din undersøgelse af Chiles regionale og globale handel. Hvor muligt er vores kurser udnyttet af byens mange historiske, kunstneriske og kulturelle steder, og flere kurser omfatter også en praktisk praktisk komponent. Du kan tilmelde dig kurser på lokale universiteter, herunder Pontificia Universidad Católica de Chile og Universidad de... [-]

Chile Santiago
July 2019
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din kar ... [+]

Oversigt

Internationalt dette semester i Santiago - den økonomiske, politiske og kulturelle hovedstad i Chile. Ud over det travle bymidte er Santiago omgivet af bjergkæder på begge sider og er let at køre til Stillehavskysten. En sommer praktik i Santiago er den perfekte måde at udforske denne sydamerikanske storby og dens nærliggende naturlige vidundere, øge dine spanske sprogfærdigheder og få erfaring i uddannelse, sundhed, erhvervsliv og regering for at nævne nogle få.

Kommuter til din praktikplads via Santiago Metro, Sydamerikas største metro system. Gå ud for en spadseretur til frokost og besøg Mercado Central for at nyde nogle congrio frito (stegt lokale chilenske fisk) og puree de papas (Mos kartofler).... [-]

Chile Santiago
March 2019
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Forestil dig at have en praktikplads i Milano ... [+]

Oversigt

Forestil dig at have en praktikplads i Milano - hjemsted for Borsa Italiana (børsen) og Milan Fashion Week og Italiens design- og forretningskapital. Her kan du tilbringe semesteret honing dit håndværk på en atelier eller i PR for et internationalt modehus, for ikke at nævne praktikophold i e-handel, luksusvirksomheder og musik.

Med fem store togstationer og højhastighedsforbindelser til andre italienske byer føler du at du er midt i alt. Til din daglige pendling til din praktikplads udnytte Milan Metro, byens sporvogn, eller Il Passante, den underjordiske jernbane.

Når du udforsker byen, skal du sørge for at lave en rundtur i Milanos anden specialitet - mad! På din frokostpause kan du nyde en plade risotto alla milanese, og hvis det er omkring vinterferien, følg det med et stykke panettone - mangia! Fordelene ved en interning i udlandet er mange. Et internationalt praktikophold udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.... [-]

Italien Milan
January 2020
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din kar ... [+]

Oversigt

London er verdens førende by for international finansiering og en stor drivkraft for verdensøkonomien. Glem ikke, at det også er en stor aktør inden for kunst, business og marketing, uddannelse, medier og kommunikation, politik og ikke-for-profit organisationer, hvilket gør et semester praktik i London til en ideel mulighed. Tag røret til arbejde eller en dobbelt decker bus. Grib nogle fisk og chips til frokost. Byg et globalt netværk af professionelle kontakter, mens du tager i alt, hvad London har at tilbyde.

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Vores 14-ugers program i London garanterer en ubetalt, for-kredit praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du arbejder i 32-40 timer om ugen.... [-]

Det Forenede Kongerige London
January 2020
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores 12-ugers praktikophold i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kredit, praktikplacering på 30 til 40 timer om ugen inden for dit valg. Udvikle dine faglige evner, di ... [+]

Oversigt

Få en start på din karriere ved at få international erhvervserfaring med et semester praktik i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knudepunkt på den iberiske halvø. Barcelona er en vigtig aktør inden for mange brancher, herunder handel, uddannelse, teknologiske opstart, underholdning, medier og mode. Der er også gode muligheder i internationale sundhedsvæsener, ikke-for-profit organisationer og kunst. Byg et globalt netværk af professionelle kontakter, mens du tager i alt, hvad denne smukke spanske by ligger mellem det lyse blå hav og majestætiske bjerge-har at tilbyde.

Vores 12-ugers praktikophold i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kredit, praktikplacering på 30 til 40 timer om ugen inden for dit valg. Udvikle dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og få en reel erhvervserfaring, der vil starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Almeria

Kurset "Introduktion til den internationale samfundsforskningsproces" udvikler og udvider indhold, som allerede blev undervist i et tidligere kursus om Comparative Social ... [+]

Introduktion

Kurset "Introduktion til den internationale samfundsforskningsproces" udvikler og udvider indhold, som allerede blev undervist i et tidligere kursus om Comparative Social Research (Enseñanzas Propias, Ual), og som udviklede den internationale seminar om verdensværdierundersøgelsen ved University of Almeria . Ved denne lejlighed forsøger vi at fokusere direkte på World Values Survey, der vil tjene som vejledning som et eksempel for kursets udvikling. Dette er et kursus, der vil arbejde på metoden for forskning og dataanalyse i samfundsvidenskaben, med særlig vægt på forskningsprogrammer gennem undersøgelser på den internationale arena.

målAt fremme et interkulturelt møde mellem det lokale universitetssamfund og det internationale akademiske samfund, at konsolidere det offentlige billede af Almería Universitet og projicere det ud over vores grænserAt uddybe det teoretiske og praktiske synspunkt i design og analyse af data i sociale undersøgelserGiv en introduktionstræning i sociale forskningsmetoder kombineret med muligheden for at fokusere på en substantiv samfundsvidenskabsområde, værdisociologien.Indhold... [-]
Spanien Almería
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Elevate Health

Diagnostisk forskning i fortiden haft særlig fokus på at estimere følsomheden og specificiteten af ​​de enkelte diagnostiske tests. Dette online medicinsk kursus vil vise ... [+]

Avanceret Diagnostisk Research

Diagnostisk forskning i fortiden haft særlig fokus på at estimere følsomheden og specificiteten af ​​de enkelte diagnostiske tests. Dette online medicinsk kursus vil vise, at denne såkaldte 'test forskning' er ikke nødvendigvis det samme som diagnostisk forskning. Desuden vil vi udvide horisonten ved at foreslå moderne metoder til diagnostisk forskning og dataanalyse ved hvilken en patients testresultat kan og bør overvejes i sammenhæng med andre patientkarakteristika eller testresultater. Disse metoder mulighed 1. direkte estimering af individuelle sandsynligheder for tilstedeværelse sygdom baseret på alle diagnostiske information og 2. evaluering af, i hvilket omfang en særlig diagnostisk test har reel merværdi i den kliniske sammenhæng. Desuden vil konventionelle og avancerede metoder til systematiske reviews af diagnostiske tests blive præsenteret.... [-]

Holland Netherlands Online
April 2019
Deltid
3 uger
Online
Læs mere på dansk
Elevate Health

Dette kursus fokuserer på principper og praksis for klinisk epidemiologi og uddyber eksempler fra relevant litteratur. Målet er at give dig viden om at evaluere og vurder ... [+]

Klinisk epidemiologi

Dette kursus fokuserer på principper og praksis for klinisk epidemiologi og uddyber eksempler fra relevant litteratur. Målet er at give dig viden om at evaluere og vurdere anvendt klinisk forskning og data analyser og give dig tilstrækkelig videnskabelig og metodologisk baggrundsinformation til aktivt at deltage i kliniske studier. I løbet af kurset vil du fokusere på spørgsmål om diagnose, prognose, behandling og ætiologi. Flere forsknings muligheder er tilgængelige for at hjælpe dig med at løse disse spørgsmål, herunder interventionsforsøg og case-control undersøgelser ved hjælp af data opnået i en klinisk indstilling. Klinisk epidemiologi er en af ​​de online medicinske kurser i MSc Epidemiology Postgraduate Online; Online MSc-programmet i Epidemiologi udbudt af Utrecht University, University Medical Center Utrecht, MSc Epidemiologi og Elevate Health .... [-]

Holland Netherlands Online
October 2019
Deltid
3 uger
Online
Læs mere på dansk
Elevate Health

Dette kursus vil forbedre din forståelse af folkesundhedsepidemiologi, videnskaben om hvilken folkesundhed er baseret. Folkesundhedspidemiologi indebærer beskrivelse og t ... [+]

Dette kursus vil forbedre din forståelse af folkesundhedsepidemiologi, videnskaben om hvilken folkesundhed er baseret. Folkesundhedspidemiologi indebærer beskrivelse og tolkning af geografiske og tidsmæssige mønstre i befolkningens sundhed, identificering af forebyggelsesstrategier og vurdering og vurdering af risikofaktorers indvirkning og forebyggende foranstaltninger vedrørende befolkningens sundhed. Det er derfor vigtigt at have en grundig forståelse af folkesundhedspidemiologien, hvis dit arbejde eller undersøgelsen indebærer problemer vedrørende folkesundhed. Dette kursus er derfor velegnet til epidemiologer i universiteter, hospitaler, kommunale sundhedsydelser og andre statslige sundhedsorganisationer og til ph.d.-kandidater, der arbejder på en epidemiologisk eller folkesundhedsopgave.... [-]

Holland Netherlands Online
March 2019
Deltid
3 uger
Online
Læs mere på dansk