ACADEMICCOURSES

Kurser: Professionel skrivning Nordamerika

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

Executive kurser i Professionel skrivning Nordamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Professionel skrivning, Nordamerika Filter

Hvordan man lykkes med: Skrivning af ansøgningskursus - University of Sheffield

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Denne gratis tre-ugers kursus hjælper dig med at producere et perfekt CV, ansøgning og online profil, når du ansøger om et job eller kursus.

Læs mere

Kommunikationsteknologi

College of the Atlantic
Kursus
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Dette kursus er designet til videnskabelige studerende, der udvikler deres forskningsevner, der arbejder på forskningsprojekter for en hovedforsker; specifikt vil dette kursus ...

Læs mere

Præsentation af dit arbejde med effektkursus - University of Leeds

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Oplev, hvordan du præsenterer information på arbejdet klart og præcist, og lær teknikker til at forbedre dine præsentationsevner.

Læs mere