ACADEMICCOURSES

Kurser: Portugisiske studier i Portugal

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Portugisiske studier er et akademisk område, der omfatter de måder, hvorpå kulturel mangfoldighed manifesterer sig i både historiske og moderne sammenhænge. Field of Lusophone studier omfatter kulturens forhold til og virkninger af kolonialisering, arabiske og hebraiske traditioner, feminisme og menneskerettigheder.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Executive kurser i Portugisiske studier i Portugal. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Portugisiske studier, Portugal Filter

Kursus i portugisisk sprog og kultur

Polytechnic Institute Of Bragança
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

IPB kører en veletableret 1 år lange portugisiske sprog og kultur kursus (PLC) for internationale studerende. Kurset henvender sig til studerende på udenlandske videregående u ...

Læs mere